lauantai 9. heinäkuuta 2016

Yh-päivät

Me ollaankin tämä viikonloppu vietetty ja vietetään lapsien kanssa kolmestaan. D laittoi eilen töistä viestiä jos lähtisi katsomaan kavereitaan kotipaikkakunnalleen. Mä olen päivät lapsien kanssa muutenkin ja molempien iltapuuhatkin on muutamaan otteeseen tehty ilman isiä, joten tiesin kyllä pärjääväni. Muutenkin D kirjoitti töissä vuoden sopimuksen pitkien sairaslomien ja pätkätöiden jälkeen, joten ajattelin suoda hänelle tämän tilaisuuden lähteä juhlistamaan työtä kavereidensa kanssa.
Nooan ollessa näin tyytyväinen vauva en asiasta ollut edes huolissani, muussa tapauksessa olisin saattanut pyytää D:tä lähtemään joskus toisella kertaa. Vaikkakin haastetta arkeen tuo tämä uhmakas taapero, jolla edelleen, varsinkin väsyneenä, esiintyy hieman mustasukkaisuutta pikkuveljeä kohtaan. Ja koska väsy on Eevin pahin kiukunaihe, niin mikäs sen mukavampaa kuin jättää tänä kauniina lauantaipäivänä päikkärit kokonaan välistä.. (tähän väliin monta sarkastista hymynaamahymiötä!) Meillä on viime päivinä ollut paljon vääntöä päiväunien pituudesta ja ajattelin, että tänään mennään vähän myöhemmin päikkäreille niin, että on sitten oikeasti kunnolla väsy, väärin, todella huono idea. 
Yö meni kuitenkin hyvin ja nautin isosta sängystä, niin kauan kunnes Nooa heräsi ensimmäisen kerran. Aamulla siellä ei kuitenkaan kovin kauaa köllötelty kun neiti päätti seitsemältä, että nyt ylös! 
Kuinka sitten kaikki on sujunut? Suhteellisen hyvin. Sain pestyä pyykit, roskat ja lehdet on viety ja tehtiin onnistunut kauppareissukin. Eilen jopa leikkasin ystäväni hiuksetkin. Nooan kummitäti on onneksi käynyt auttelemassa ja viihdyttämässä, sekä ystävä lähti kauppareissulle seuraksi. Väsy painaa ja heikosti olen kerinnyt syömään, mutta lapset ovat tyytyväisiä. Paitsi Eevillä painoi myös väsy päälle. Niimpä vähän ennen kahdeksaa meillä vedetään sikeitä.
Päivä on ollut raskas, mutta myöskin antoista. Kauppa- ja ulkoilureissun jälkeen oli helpottavaa tietää, että loppuillan saa olla kotona ihan vain lapsia viihdyttäen. Mukavimmat housut vaan jalkaan ja hammastahnassa ja maidossa uiva imetystoppi päälle. En kiellä, ettenkö välillä toivonut, että kello menisi nopeampaa Eevin väsypuuskien iskiessä, mutta me selvittiin! Ja nyt mamma vääntää itselleen mehevän salaatin ja rojahtaa sohvalle, ja tottakai aikaisin sänkyyn.
Entä pärjäisinkö yksin kahden pienen kanssa? Kyllä varmasti, mutta mielummin en. En tajunnutkaan kuinka paljon tekee, kun saa edes 10 minutin verran levähtää sängyllä niin, ettei tarvitse tehdä mitään. Tänään mulle ei ole suotu edes sitä kymmentä minuttia, mutta mä otan koko illasta ilon irti, enkä varmasti nouse sohvalta muuta kuin vessaan, jääkaapille ja lopuksi sänkyyn! 
Okei on mun pakko nousta jos jompi kumpi sattuu heräämään, mut siis kuitenkin..

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡

Blog Design by Get Polished | Copyright 2016