torstai 18. elokuuta 2016

10+1

10 asiaa, joita et ehkä tiennyt minusta:

1. Olen hyvin nuoresta asti halunnut äidiksi. Juuri ennen 20-vuotissyntymäpäivääni sain tietää odottavani esikoistamme.
2. Minulla on kaksi pikkusiskoa. Toinen 1,5 vuotta nuorempi ja toinen kuusi vuotta nuorempi. Nuoremman kanssa meillä on eri äiti.
3. Suutun herkästi, (varsinkin D:lle), mutta lepyn lähes yhtä nopeasti.
4. Olen hyvin läheinen oman äitini kanssa. Jos jotakin saisin toivoa, toivoisin, että välit omiin lapsiini olisivat yhtä lämpimät. Toivon myös, että omat lapseni eivät olisi yhtä tyhmiä kuin minä nuorena. Mä olin kamala kakara.
5. Pidän enemmän koirista kuin kissoista. Silti mulla pyörii nurkissa veemäinen katti.
6. Tein lapsena typeryyksiä, jotka vieritin pikkusiskoni niskoille tai ainakin väitin hänen olleen mukana hölmöilyissä, jotka itse tein. Kuka nyt ei olisi sisaruksilleen niin tehnyt, mutta silti, anteeksi siskorakas<3
7. Tapasin D:n hieman kosteissa pippaloissa ja seuraavasta viikosta lähtien hän taisi viettää jokaisen yönsä minun luonani. Ja me edettiin semmosella tahdilla yhteisessä elämässä, että oksat pois!
8. Olen hyvin omistautunut äiti. En millään tahdo laittaa lapsia hoitoon yöksi, vaikka tietäisin heidän pärjäävän tutussa paikassa (Eevin varsinkin). Eevin ollessa pieni, minun oli todella vaikea ottaa lapsenhoitoapua vastaan, nyt kahden kanssa olen vähän höllännyt omaa otettani ja parin tunnin hoitoapu kuulostaakin yhtäkkiä luksukselta.
9. Olen syönyt sanani sataan kertaan. Ennen lapsia oli helppo suunnitella, näin tehdään ja näin tulee tapahtumaan. Eipäs tehtykkään, eikä tainnut tapahtua.
10. En ole ikinä osannut päättää, mikä on mielestäni kaunein vuodenaika. Jokaisessa on jotakin kaunista.
+1 Mulla on lähes aina hiukset kiinni, mutta kun haluan itsestäni hyvän kuvan, avaan kiharapilveni.

2 kommenttia :

  1. heh :) paljon samoja kohtia löytyisi täältäkin. Olen myös jo teinistä asti halunnut lapsia. Kun tulin raskaaksi olin juuri täyttänyt 19v... Meillä myös edetty todella vauhdikkaasti :D mutta mitä sitten, tässä sitä ollaa ja pian 6v yhdessä oloa takana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih:) Ja kun kerran oikealta tuntuu niin mitäs sitä himmailemaan! Meillä on vähän vähemmän yhteisiä vuosia, mutta eiköhän ne tässä kerry:)

      Poista

Kiitos kommentistasi ♡

Blog Design by Get Polished | Copyright 2016