tiistai 2. elokuuta 2016

3kk-neuvolaa ja kuumeilua

Eilen käytiin Nooan kanssa 3kk-neuvolassa. Kummitäti tuli hoitamaan Eeviä niin mun ei tarvinnut stressata, kuinka hän jaksaisi kuluttaa aikaansa tarkistuksen ajan. Poika oli taas kasvanut vauhdilla, seurasi hienosti lelua ja kannatteli päätään. Sopivasti odotusaulassa herra päätti myös täyttää vaippansa lähes ääriään myöten, joten aloitettiin heti mittailut.
Herran mitat;
paino 6630g
pituus 62,5cm
py 41,1cm
Meinasin pudota tuolilta kun terveydenhoitaja antoi valmiiksi soseidenmaistelulehtisen. Ei kai nyt herranjumala vielä?? Mutta onhan reilu kuukauden päästä ikää jo neljä kuukautta ja silloin onkin jo mahdollista aloittaa maistelut. Olen ajattelut yrittää myös tällä kertaa puolenvuoden täysimetystä, kuten Eevin kanssa (muutaman päivän jäi vajaaksi) ja terkkari oli sitä mieltä, että jos paino nousee yhtä hyvin niin sille ei ole estettä. Sitten saatiinkin ensimmäiset piikit ja voi kurjuus sitä itkua. Onneksi Nooa rauhottui nopeasti, eikä jäänyt pitkäksi aikaa itkemään sitä sydäntä särkevää huutoa.
Eilen ja tänään Nooa on ollut vähän kärttyinen, vatsassa on vähän kiertänyt (johtuisikohan rota-rokotteesta..) ja parasta on ollut sylissä vatsallaan tai tissi suussa. Mutta meidän Eevilleppä nousi ihan kunnon kuume. Tänään huomasin päivällä kuinka hän oli vähän lämpöinen, mutta oltiin mummulassa ja virtaa riitti entiseen tapaan, joten ajattelin sen johtuvan kovasta touhuamisesta. Illalla  neiti oli kuitenkin jo kuuma ja kauheasti kaipasi syliin ja mittarilukemaksi tulikin reilu 39 astetta! Mä olen aina ihan hädissäni soittelemassa päivystykseen jos mun pikkumuruilleni tulee jotakin. Eevi kuitenkin oli hyvinvoiva, söi ja joi lähes normaalisti, joten arvatenkin saatiin ohjeeksi antaa lääkettä ja odottaa huomiseen. Huomenna aion kuitenkin varata ajan, jollei kuume yön aikana katoa, sillä Eevillä oli jo perjantaina vähän lämpöä ja välillä viikonlopunkin aikana oli normaalia väsyneempi.
Me jatketaan viikkoa hyvinkasvavan pikkuherran ja kuumeisen sylineidin kanssa<3

6 kommenttia :

 1. Voih, toivotaan että kuume laskee pian.♥
  Nuo rokotteet on aina niin kurjia. :/ Hienosti pikkuinen siellä kasvaa ja tsemppiä täysimetykseen. :) Olin niin onnellinen kun onnistuin siinä Hugon kanssa. :)

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti aamulla on jo parempi<3
  Mä olin myös tosi tyytyväinen kuinka hyvin esikoisen imetys aikoinaan meni ja tietysti haluan toisen kanssa onnistua yhtä hyvin:) Meillä oli tosi tsemppaava neuvolahenkilökunta Vaasassa tytön kanssa ja nyt tuntuu olevan yhtä kannustava!

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos!:) vielä ei voi sanoa, että olis parempi, mutta ainakin saatiin diagnoosiksi korvatulehdus ja siihen lääkkeet niin toivotaan, että pian alkaa helpottaa!:)

   Poista
 4. Rotarokotus ja varsinkin sen aiheuttamat oireet on inhottavat ja on tosi kurja nähdä, kun oma vauva kärsii. Meillä kuun lopussa kolmas ja viimeinen annos. Toivottavasti siitä ei tulisi enää niin kovia kipuja ja ärtyneisyyttä. Toivottavasti Eevi paranee pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta, me päästiin onneksi aika vähällä, syli ja tissi oli suurena apuna<3 Eevinkin olo parani tänään iltaa kohden lääkkeiden avulla, toivotaan, että huomenna olisi jo parempi päivä!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♡

Blog Design by Get Polished | Copyright 2016