perjantai 5. elokuuta 2016

Asioita, jotka muuttuvat äitiyden myötä

KAHVI
Ennen: "Ihanaa, tää on kuumaa! Mulla ei oo mikään kiire juoda tätä. Pitäisköhän selata vähän facebookkia samalla tai hei oliskohan mulla jemmassa joku hyvä kirja? Nyt kaikki ilo irti tästä kuumasta kupposesta!"
Jälkeen: "Oho ompas tää jäähtyny, koskas mä tän kaadoinkaan, tunti sitten? No mut kylmä kahvi kaunistaa ja onneks tässä on kuitenki kofeiinit varmaan jäljellä. Äkkiä vaan naamariin, kulta älä viitti kiivetä sinne pöydälle.." Ja se kahvi on vielä seuraavankin tunnin päästä siinä.

PERJANTAI
Ennen: "Allright perjantai! Mihis sitä tänää lähdettäs? Käytäskö kurkkaamassa se uusi baari? Vai hei istuttaisko vaan ihan rauhassa kotona ja katotaan jotaki leffaa? Ja huomenna nukutaan sit pitkään!"
Jälkeen: "Mikä päivä tänään on? Jaa perjantai vai? Pitäiskö tilata pizzaa kotiinkuljetuksella kun muksut nukkuu? Mut aikasin sitten nukkumaan, aamulla on vauvauinti puoli yhdeksän."

OMA ÄITI
Ennen: "Hei mutsiiii älä ny viitti taas saarnata.."
Jälkeen: "Äiti hei voitko auttaa mua? Mitä mä nyt teen näiden lapsien kanssa? Tarviin sun neuvoja."

HIUSTENLAITTO
Ennen: "Pitäisköhän vähän suoristaa tukkaa vai kokeilisko sitä kivaa lettikampausta? Nyt tarvis kyllä vähän päästä leikkaamaanki tätä pehkoa, taidanki soittaa parturikaverille.. Juujuu mikä vaan päivä käy, ei oo ajallakaa mitään väliä!"
Jälkeen: "Jestas kun tää tukka on järkyttävä, pitäis varmaan tehä jotaki. Mut jos mä ny tänää laittasin vaa semmosen suttunutturan, se pelastaa aina. Taidan kuitenki varata ajan sinne kampaajalle.. Mut mulle ei sovi sit tollon, eikä tollon, eikä tällön, mut hei tohon välii voisin ehkä saada lapsenvahdin ja hei ei sit leikata kauheesti, pakko saada tukka kiinni!"

KORUT
Ennen: "Tän paidan kanssa sopis tosi hyvin toi napaan asti roikkuva kaulakoru ja nää isot korvikset olis tosi mageet, pitäiskö ostaa pari tommosta isoa sormustaki missä roikkuu tommosia ketjuja, siis ihan pakko saada.."
Jälkeen: "Juu ei kiitti mitään helyjä nyt, kato kun näitä lapsia kiinnostaa ihan hirveesti. Tää kihlasormus ja pienet nappikorvikset on ihan ok."

KYNNET
Ennen: "Ei vitsi kuinka ihanat geelikynnet, mulle kans! Voisit tehdä semmoset aika pitkät, stilettikynnet ja sitte joku tosi kiva väri ja kaikkia ihania blingbling-juttuja, nii ja kaikkia koristeita mitä vaan löytyy!"
Jälkeen: "Hitto kun nää kynnet kasvaa kun Suomen metsä. Nyt äkkiä ne kynsisakset tänne.. Hei äiti käy vaan äkkiä täällä vessassa, älä viitti hakata sitä ovea, okei no tuu sitte tänne äitin kanssa, mut nätisti sitte, jaa se kynsiviila halus wc-pyttyyn uimaan.."

Mutta mitä vaan näiden ihanien ipanoiden takia

10 kommenttia :

 1. Hauska postaus! Pystyn samaistumaan ihan jokaiseen kohtaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Halusin vain tuoda nää asiat esille, kuitenkaan valittamatta ;)

   Poista
 2. Kahvin voi tarvittaessa lämmittää mikrossa. Kokeiltu useamman kerran, kun lasten kanssa unohtunut kahvi mukiin. Kyllä se kahville sittenkin maistuu, vaikka ei tuoreelle kahville vedäkään vertoja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää varmaan joskus koittaa. Luulen, että maku on kuitenkin parempi lämmitettynä kuin kylmänä, jolloin sen yrittää vaan äkkiä heittää kurkusta alas :D

   Poista
 3. Just näin! :D Mua vähän ärsyttää, ettei enää tuu käytettyä koruja ja pidettyä hiuksia auki. Yks kohta multa vielä muuten onnistuu, nimittäin kahvin juominen kuumana, koska tuo napero ei vielä liiku ;) Pitää siis vielä nauttia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla tulee tuskahiki jos on tukka auki ja sitten se on koko ajan tiellä😅 Juu nauti vielä kun voit ja sillon vasta kiire tulee kun toinen menee kovaa vauhtia, mutta toinen ei vielä pääse karkuun niin on pakko suojella pienempää ettei käy hassusti!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Ehkäpä vielä joku päivä sen kahvin saa juotua lämpimänä, tukka kiharrettuna ja värikkäät blingbling-geelit kynsissä 😀

   Poista

Kiitos kommentistasi ♡

Blog Design by Get Polished | Copyright 2016