torstai 25. elokuuta 2016

Kaksion tarina lopussa!

Eilen vietiin ensimmäiset muuttolaatikot ja purettiinkin myös! Kävin hakemassa avaimet uuteen kotiin ja käytiin sitä siivoilemassa mummin, pappan ja D:n kanssa. Vielä jäi pikkujuttuja puunattavaksi, mutta tänään mennään vielä serkun kanssa tekemään loput hommat. Perjantai ja lauantai pyhitetään tavaroiden roudaamiselle ja tosiaan lauantaina olisi tarkoitus nukkua ensimmäinen yö uudessa kodissa! Täytin eilen jo keittiön kaappeja ja siis voi että kun siellä oli jumalattomasti kaappitilaa!!
Meillä on tässä nykyisessä kämpässä ihan tosi vähän kaappeja, ylipäätään. Keittiössä on kaksi pientä astiakaappia ja aivan minitila kuiva-aineille, siksi meiltä puuttuukin aina puolet niistä kun ei ole tilaa ja mitään säilykkeitä ei voi koskaan ostaa, kun ei vaan mahdu.
Jotkut pikkujutut aluksi harmitti, mitä ei oltu tajuttu katsoa sillon ekalla kerralla, mutta suurinosa on vain "ulkonäkövikoja", jotka varmasti saa piiloon kivalla sisustuksella. Nyt mulle vasta iski kunnolla tämä muuttokuume kun pääsi tositoimiin, olispa jo lauantai! Tää kuukausi ollaan pinnistelty aika pikkurahalla kun on pitänyt maksaa takuuvuokra, tämän vanhan asunnon vuokra ja vähän vielä uudestakin kämpästä, että saatiin avaimet viikkoa ennen kuun loppua, mutta ensi kuussa varmaan helpottaa. Toki sitten on pakko saada jotakin uutta sisustustavaraa ja muitakin oikeasti tarpeellisia hankintoja on edessä. Huomattiin myös, että Eevin kengät ovat jääneet vähän pieniksi, joten ne on pakko ostaa heti parin päivän sisällä. Nooakin tarvitsee paljon uusia vaatteita kun kasvu on niin hurjaa, mutta onneksi on säästössä ristiäislahjarahoja. Ehkäpä tästä tuleekin vielä jotakin, vaikka hermot ovat vähän herkässä ja kai vähän jännittääkin jo..
Ja kuten tarkkasilmäisimmät ovatkin jo huomanneet, on blogikin saanut jo uuden nimen.. Kaksio muuttui siis kahdeksi kerrokseksi! Osoite pysyy kuitenkin samana. Mietin kauan uutta nimeä, mutta tämä taitaa olla sopivin ja on hyvin yhdistettävissä vanhaan nimeen. Kaaos pysyy varmasti, vaikka asuintilat muuttuvat;)

8 kommenttia :

 1. Uusi nimi on hyvä! :) Itsellekin iski muuttokuume, kun luin teidän muutosta. Me ei vaan taideta päästä vielä pitkään aikaan mihinkään tästä kolmiosta, joka alkaa olla meidän kolmen lapsen kanssa liian ahdas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) Meillekkin tuli tämä muutto aika yllättäen, alunperin oli puhe, että tässä asutaan niin kauan kunnes olisin valmistunut, mutta ahdastahan tässä olisi tullut kun nyt jo ollaan niin ahdingossa :D Mutta kun sopiva kämppä sitten löytyikin niin ei jäätykkään odottelemaan:)

   Poista
 2. Ihanaa, onnea uuteen kotiin ja isosti muuttotsemppejä, ilmeisesti teillä on siellä kivasti apukäsiä? :) me vielä etsitään isompaa kotia...... Ja nimi on myös hyvä :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos kovasti! Me ollaan kyllä tosi hyvin saatu muuttoapua, vaikka onhan se silti rankkaa puuhaa! Onneksi ei kestä montaa päivää, toivottavasti löydätte myöskin uuden kodin:)

  VastaaPoista
 4. Meilläkin muutto yhä kesken. Ihanaa, ihanaa, ihanaa ja rankkaa... Onnea uuteen kotiin. Hauska uusi nimi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se ihanaa kun saa lisää neliöitä ja mahtuu vähän paremmin elämään, mutta totta, että ihan hirveen rankkaa puuhaa! Huomenna päästään nukkumaan uuteen kotiin! Ja kiitos:)
   Onnea teillekkkn uuteen kotiin!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♡

Blog Design by Get Polished | Copyright 2016