maanantai 29. elokuuta 2016

Kauneudenhoitojuttuja (+sisältää alennuskoodin!!)

*Yhteistyössä MayBeauty


Vaihdetaan välillä aihetta ja palataan kauneudenhoitoon. Kirjoittelinkin TÄÄLLÄ, mistä asioista en tingi, jos vain mahdollista. Sinne listasin ihonhoidon. Teini-iässä minulle ilmestyi ensimmäiset mustapäät ja sen jälkeen ne eivät olekkaan jättäneet minua rauhaan. Ei tarvitse suurennuslasilla zoomailla, jotta näkisi minun nenän pielissä mahtailevat pirulaiset. Vuosien aikana minun kasvoilla onkin ollut aikamoinen muutosten kirjo, usein ne ovat olleet rasvaiset (varsinkin teininä!), Eevin odotusaikana naama puhkesi kukkaan, Nooaa odottaessa se olikin aikalailla hyvässä kunnossa ja nyt vaihtelee kuivan ja sekaihon välillä.
Nyt sainkin testiin MayBeautyn The Incredible Face Mask-kasvonaamion.
Tuote lupaa mm. poistaa mustapäitä, ehkäistä aknea, poistaa kuollutta ihosolukkoa ja poistaa rasvaa. Näistä siis varsinkin ensimmäinen ja viimeinen lupaus sopi minulle kuin nenä päähän! (Ilman niitä mustapäitä kiitos..)
Maski on näppärissä kertapussukoissa ja vaikka määrä näytti kovin pikkuiselta, oli sitä juuri sopivasti. Mukana tuli pehmoinen suti, joka helpotti levitystä huomattavasti. Tuote siis levitetään nassuun ja annetaan vaikuttaa 30-45 minuttia. Kulmia kannattaa varoa, sillä maski tuntui heti alusta nappaavan hyvin kiinni ihoon, joten jollei halua samalla kulmiaan siistiä, niin ne kannattaa jättää välistä..


Itse leikin mustanaamiota 45 minuuttia ja sen jälkeen mönjän sai repiä kokonaisena naamarina pois. Hetken aikaa herkkä ihoni kuumotteli, mutta palautui nopeasti. Naamarissani näin aivan selkeästi niitä kuuluisia mustapäitä ja irrottaessani maskia niitä jäi myös nenän päälle. Tässä asiassa olen siis sitä mieltä, että toimii! Josko useammalla käyttökerralla nenäni olisi joskus mustapäätön, no joopa joo, tuskin koskaan täysin, mutta ei voi tietää jollei koita! Maski lupaa myös rusketuksen paremman tarttumisen, näyttää kuitenkin siltä, että Suomen kesä oli jo tässä, joten se taitaa jäädä ensi kesälle. Mutta tämä tuote sopi ainakin minun herkälle iholleni.
Siinä lähikuvaa, mitä kaikkea töhnää näistäkin kasvoista lähtee!
MayBeauty haluaakin nyt tarjota lukijoilleni 30% alennuksen verkkokaupassaan, koodilla kkmask. Ei muuta kuin kipinkapin testailemaan tästä, KLIK!


4 kommenttia :

 1. Vooiii ku näyttää kivalta! <3 rakastan hemmotella itteäni aina kaikilla kasvonaamioilla yms arjen keskellä, ja tää näyttää kyllä kivalta :3 nyt on kyllä kaapissa niin monta putelia et ihan heti ei viitti laittaa tilaukseen, mut pistetään korvan taa ;) laav juu! <3

  VastaaPoista
 2. Mä en oo mikää naamioiden suurkuluttaja kun tuntuu, ettei ikinä oo aikaa! Näitä koitan kyl koittaa säännöllisesti kun ekasta kerrasta jäi hyvä kokemus, eli voin kyllä suositella:) Laav juu tuu<3

  VastaaPoista
 3. En muista, koska olisin viimeks käyttänyt kasvonaamiota. Mutta tän postauksen jälkeen olisi kyllä kiva kokeilla. :) Pientä hemmottelua itselle kiireiseen pikkulapsikaaokseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu mulla taitaa viime kerrasta olla kans useampi vuosi.. Mutta tää oli kyllä kivaa iltapuuhaa, maski naamaan ja sohvalle rötköttämään:)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♡

Blog Design by Get Polished | Copyright 2016