maanantai 1. elokuuta 2016

Pohojalaaset markkinat

Perjantaina lähdettiin vielä pienelle kesäreissulle viikonlopuksi. D:n äiti asuu Vaasan lähellä olevassa pikkukylässä (vaikkakin nykyään Vaasaa sekin alue on) ja sinne me suunnattiin heti D:n töiden jälkeen. Luvassa oli jokavuotiset Köpingin markkinat. D:n kaikki kolme veljeä olivat tulleet myös, sekä yhden puoliso, joten meitä oli aika lössi. Perjantaina oltiin niin myöhään perillä, että lapset saikin lähes heti laittaa nukkumaan. Köppäreillä on aina iso teltta, jonne mennään istumaan iltaa. D:n äiti jäi vahtimaan lapsien unta, kun me lähdettiin poikkeamaan teltalla, onneksi talo on ihan vieressä, eli jos Nooa olisikin yhtäkkiä herännyt niin minä olisin juossut kahdessa minutissa takaisin.
D luovutti heti, noin 15 minuttia teltassa ja hän lähti nukkumaan, vaikka me jonotettiinkin varmaan kolme kertaa kauemmin! Ja sunnuntaina sama homma, paitsi D ei vaivautunut edes telttaan. Mua aina naurattaa väkisinkin, sillä sama on toistunut lähes joka kerta (lue: ainakin viimeiset pari vuotta), ensin kova uhoaminen, että tänää mennään ja valvotaan pitkään ja juodaan ja jippii kun on kivaa. Ja kun kello lähenee yhtätoista, niin kauhee väsy ja herra painelee nukkumaan.
Tämä oli markkinoilla Eevin ehdoton suosikki!
Mä olen siis käynyt parturi-kampaaja-koulun Vaasassa ja mulla on siinä lähialueella paljon kavereita, joita oli huippua nähdä pitkästä aikaa! Ja lauantaina meillä oli kunnon parturi-kampaajien tapaaminen kun neljä plikkaa istahdettii pöydän ääreen vaihtamaan kuulumisia. Yksi heistä oli myös Eevin kummitäti ja oli tietysti aivan innoissaan hänen näkemisestään! Molempien lasten kummisedät (D:n veljet) olivat myös paikalla ja oli hienoa nähdä kuinka heillä riitti aikaa olla meidän lasten kanssa. Varsinkin D:n pikkuveli jaksoi juosta Eevin perässä ja lauantai-iltana jatkoi Nooan nukutusta menemällä tämän viereen laittamaan tuttia suuhun sen pudotessa ja hän ihan totta oli siellä loppuun asti, niin kauan, että Nooa nukahti. Ja Eevin kummisetä oli yöllä herännyt tämän huutoon ja he lähtivät keittiöön juomaan vettä yhdessä. Eevistä on tullut aika ujo ja alkuun kovasti jännittikin kun päästiin perille, mutta nopeasti taas tottui, että ollaan uudessa paikassa.
Nooan lempparijuttu taisi tällä(kin) reissulla olla tissi..
Meillä oli mukava reissu, mutta kiva oli taas palata kotiinkin. Yönylireissut kuluttavat kummasti enemmän energiaa lapsien kanssa.. Tästä kestää taas pari päivää ennen kuin on entisissä voimissa!

2 kommenttia :

  1. Voii olisit ny laittanu viestiä et oot täälläpäin niin oisin tullu ees pikasesti moikkaamaan :( Eevistä on yhtäkkiä jo tullu noin iso tytteli! <3 niin söpöjä lapsia, äitiinsä tullu tietysti ;D <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olis pitäny ku ihan ku olisin nähny Peten markkinoilla, mut en ollu yhtää varma! Tuntu että siinä oli koko ajan joku käymässä! :/ Eevi on kyl jo mahdottoman iso ja reipas<3 ja tottakai niinku äitinsäki;)

      Poista

Kiitos kommentistasi ♡

Blog Design by Get Polished | Copyright 2016