tiistai 30. elokuuta 2016

Maistiaisia uudesta kodista

Nyt ollaan oltu muutama yö uudessa kodissa, muutto alkaa pikkuhiljaa olla pulkassa ja huomenna palautetaan vielä vanhan kodin avaimet. Tavarat etsivät yhä omia paikkojaan ja komerossa on edelleen tavaraa, joita ei ole vielä keritty purkaa. Mutta vihdoin tämä alkaa tuntua kodilta! Vielä kun pääsisi ostamaan puuttuvia tavaroita kuten mattoja, lapsille lelulaatikko alakertaan, lääkekaappi.. Eevinkin huone on aivan vaiheessa, mutta meidän makuuhuone alkaa jo muistuttaa makuuhuonetta. Niistä kuvia myöhemmin. Tässä kuitenkin muutama otos..

Entä kuinka lasten ensimmäiset yöt menivät? Paljon paremmin kuin olin ajatellut! Nooa ei reagoinut mitenkään, yö menee nukkuessa aina aamuyöhön/aamuun asti, jolloin herätään syömään ja jatketaan unia. Eevin siirtymistä omaan huoneeseen jännitin ehkä eniten ja kuten aikaisemmin kirjoittelinkin, taisi se olla kovempi paikka äidille kuin tyttärelle.. Ensimmäisenä yönä Eevi heräsi kaksi kertaa. Ensimmäisellä kerralla hän nousi sängyssä istumaan ja kävin laittamassa hänet takaisin makuulle, jolloin neiti nukahti heti uudelleen. Toisella kertaa Eevi nousi sängystä ja D vei hänet takaisin sänkyyn, jonne hän nukahti taas heti. Seuraava herätys olikin vasta aamulla ja kahtena edellisenä on ollut kumpanakin yksi herätys aamuyöstä. Eli paremmin kuin olisin voinut kuvitella! Toivotaan, että se yksikin herätys jää pian uudelleen pois kuvioista. Mutta silti, ihanaa olla kotona!

16 kommenttia :

 1. Oi näyttää hyvältä! Kauniit lattiat pisti silmään 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä rakastan tota olkkarin lattiaa, joka on ihan uusi😍 Harmittaa, että muualle on jätetty eri värinen, mutta ehkä silmä tottuu..

   Poista
 2. Kaunista, vaaleaa ja tosiaan tuo lattia on ihana! Tuli ikävä muuttamista. Ei ehkä sitä pakkaamista ja siivoamista, mutta uudessa kodissa on ihana järjestellä tavarat kaappeihin ja kaikki turha on siivottu pois. :D

  Rosa
  http://www.rosajaneponen.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos:) Mä voisin myös jättää siivoamisen, pakkaamisen ja kantamisen pois, muuten ihan kivaa puuhaa! :D

   Poista
 3. Onnea uuteen kotiin! :) todella kivalta näyttää <3

  VastaaPoista
 4. Oiii tosi kivan näköinen uusi koti teillä! <3 Onnea koko perheelle uudesta kodista 😘💖

  VastaaPoista
 5. Nätti koti teillä. Meillä on samanvärinen lattia. :) Vaihdettiin miehen kanssa keväällä lattia joka huoneeseen ja tykkään tosi paljon.

  Ihana kuulla, että ekat yöt meni noinkin hyvin. Miten Eevi muuten suhtautuu uuteen kotiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään kans ihan hirveesti tästä olkkarin lattiasta<3
   Eevi suhtautu koko muuttonkin tosi hienosti! On niin paljon enemmän tilaa, että välillä juoksentelee ihan päättömänä:) Ihan kulman takana on tosi kiva leikkipuisto, joka osoittautui ihan ykköseksi!

   Poista
 6. Vau, upean näköinen uusi koti teillä! :) Meilläkin on hakusessa 2-kerroksinen rivitalo, mut vielä ei oo varaa muuttaa :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih kiitos:) Tää on kyllä näppärä siitä syystä, että Nooa nukkuu vähän paremmin päivisin kun pääsee ylös "rauhaan" ja toiseksi kun D lähtee aamulla niin ei koko talo herää, edellisessä asunnossa meidän makkari oli ulko-oven vieressä niin Eevi oli heti pystyssä kun ovi sulkeutui..

   Poista
 7. Hyvältä näyttää, taitaa olla meilläkin samaa lattiaa :)
  http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♡

Blog Design by Get Polished | Copyright 2016