perjantai 26. elokuuta 2016

Ollaan vaan ja katsellaan toisiamme

Mulla on aika harvoin aikaa olla vaan jomman kumman lapsen kanssa kaksin. Eilen kuitenkin Eevi veteli superpäikkärit (2,5h!!) ja Nooa tietysti heräsi jo puolen tunnin sisällä, joten me mentiin kaksin sänkyyn pötköttelemään. En ymmärrä missä vaiheessa mun vastasyntyneestä pojasta on kasvanut näin iso ukkeli, joka hymyilee, jokeltelee ja naureskelee. Pitkän tovin katselin vain mun ihanaa pientä poikaa, joka oli niin riemuissaan vain minun kasvojeni tuijottelusta. Nyrkit puoliksi suussa ja välillä tarrattiin vahingossa varpaisiinkin.
Muistan nämä ajat Eevin kanssa vieläkin kuin eilisen, mutta silloin kaksin pötköttelyä oli mahdollisuus harrastaa useamminkin. Onneksi meidän vauvauinti alkaa huomenna niin molemmat saavat toisen vanhemman huomion itselleen ihan kokonaan ja tosiaan Eevin tanssiharrastuskin alkaa ensi viikolla niin silloin on sitä meidän aikaa. Jatkossakin pitää yrittää löytää aikaa, jolloin pystyy keskittymään vain toiseen. Molemmat kaipaavat äidin syliä kuitenkin. Tietysti isin aikakin on tärkeää ja D onkin paljon Eevin kanssa kun mä hoidan Nooaa. Välillä olen käynyt vain Eevin kanssa jossakin niin pojat ovat saaneet olla kaksin ja Nooan kasvaessa tämä aika on varmasti vieläkin tärkeämpää. Nyt ollaan kuitenkin vielä niin tissiposkia, että siinä viihdyttäisi vaikka kuinka kauan.
Mun sydämeni sulaa kun mun lapset on niin ihania!

10 kommenttia :

 1. Voi miten arvokkaita hetkiä! Mä en ymmärrä miksi vuodet ja hetket vierii niin nopeasti! Pitää nauttia jokainen sekunti!

  Piipahdahan meidän uudessa blogissa osallistumassa arvontaan! ;)

  VastaaPoista
 2. Ihana söpöliini sielä mammii! <3 :)

  VastaaPoista
 3. Kahdenkeskinen aika vauvan kanssa on ihanaa, se on sen verran harvinaista herkkua. Meillä oli lauantai-iltana ikimuistoinen hetki vauvan kanssa: mökillä meni sähköt ja hämärässä sytytettiin takka. Vauva katseli tulta ihmeissään samalla kun halaili minua. Hetki painua sydämeeni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan totta! Voi mikä ihana hetki teillä on ollut<3 kyllä nuo vaan jää ikuisesti mieleen!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♡

Blog Design by Get Polished | Copyright 2016