maanantai 15. elokuuta 2016

Syksyinen reissu pappalaan

Lauantaina pakattiin kimpsut ja kampsut meidän perheautoon ja hurautettiin mun isän luo Tottijärvelle. Heillä on talo järven rannalla ja siellä on ainutlaatuisen rauhallista. Toki siellä on myös mökkejä ja lauantai-iltana naapurissa oli pienet pippalot, mutta se ei meitä haitannut.
Takapenkin matkaseura<3
Lauantai-iltapäivänä pisarteli vähän väliä, mutta illalla oli jo selkeää ja taisipa aurinkokin näyttäytyä. Me oltiin koko iltapäivä ja ilta ulkona. Ja Nooa, joka herää nykyään sillä samalla sekunnilla kun vaunut pysähtyvät, nukkui monen tunnin unet ulkona. Eevi pääsi kuluttamaan energiaa riehumalla ulkona, välillä palloa ja välillä käpyjä heitellen. Muutaman kerran heräsi kiinnostus lähteä rantaa kohti, mutta onneksi neitiä ei tarvinnut sieltä koko aikaa olla hakemassa. Lämmitettiin rantasauna ja sinne mennessä Eevi oli jo sen verran väsynyt, että pariin kertaan painoi päänsä jalkoihini ja hieroi silmiään. Tarkoitus olikin, että Eevi voisi olla vähän myöhempään hereillä, jos jaksaisi, jospa aamulla unta riittäisi vähän pidemmälle (vaan eipä ne unet hirveästi pidemmälle riittäneet..)
Ihana järvimaisema!

Syötiin hyvin ja lasten mennessä nukkumaan, (Eevikin "oudossa" paikkaa nukahti melkein heti!) kaivettiin pelikortit esille ja taisimpa viiniäkin hieman maistella, ja tottakai meillä oli vähän herkkujakin. Kellon lähestyessä puoltayötä, ei vanhat enää jaksaneet ja me kaikki kömmittiin nukkumaan! 
Sunnuntaina katseltiin lastenohjelmia ja ulkoiltiin sen verran mitä suurimmalta sateelta kerittiin.
Musta tuntuu, että muutamien viimeisten päivien aikana Eevi on alkanut yhätäkkiä enemmän toistamaan sanoja, joita kuulee. Pappa tuli jo niin selkeästi, samoin keinu oli lähestulkoon ymmärrettävissä. Iltapalan jälkeen sanottiin kiitos, mutta hyvää yötä oli lähempänä kskznsksks... Ehkäpä nyt niitä uusia sanoja alkaa tulemaan vauhdilla? Minä ainakin olen huomannut suurta kehitystä.
Eilen reissusta palautuneina oltiin kaikki ihan poikki. Nyt kesällä on ollut niin paljon menoja ja pikkureissuja, että kun taputellaan vielä tuo muutto tuosta niin sitten saa hetkeksi istua ja hengähtää!

Ihanaa alkavaa viikkoa jokaiselle!

2 kommenttia :

  1. Hahaa, aina vain uusia yhtäläisyyksiä! Minullakin on eräänlainen suhde Tottijärveen :D Kivan kuuloinen reissu teillä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oo totta!! :D Se on jo sen verran pieni paikka, että tää on jo aikamoinen sattuma! :D

      Poista

Kiitos kommentistasi ♡

Blog Design by Get Polished | Copyright 2016