keskiviikko 3. elokuuta 2016

Uusia blogituulia ja muitakin tuulia

Moni varmasti on huomannut, että olen päässyt bloggaamaan Kaksplussan verkostoon! Ja olen siitä todella iloinen ja tyytyväinen. Tammikuussa pääsin takaisin blogimaailmaan ja innostus on pysynyt, vaikka aluksi mietinkin kuinka aikani riittää toisen lapsen tupsahdettua maailmaan. Olen yrittänyt kirjoittaa useampaan kertaan viikossa, yleensä tämä on toteutunut, joskus ei ole ollut kirjoitettavaa, enkä ole väkisin halunnut alkaa väkertämään. Nyt kuitenkin Kaksplussalle pääsyn jälkeen on tuntunut, että kirjoitusinto on aivan huipussaan! Mieleen pulpahtelee jos minkälaisia ideoita ja niitä tässä pikkuhiljaa toteutellaan.

Meillä alkaakin puhaltamaan myös muitakin uusia tuulia, blogituulien lisäksi.. Sillä kaaos kaksiossa on päättymässä. Ei suinkaan kokonaan, kaaos todennäköisesti säilyy, mutta me löydettiinkin uusi asunto! Kaikki kävikin hyvin nopealla tahdilla. Ollaan katseltu asuntoja pikkuhiljaa kun heinäkuussa meidän vuoden sopimus tuli täyteen. Välillä on ollut enemmän puhetta muutosta ja välillä vähän vähemmän. Kävimme viime kuussa katsomassa uutta, isompaa asuntoa, joka sijaitsee noin kolmen kilometrin päässä Porin keskustasta, eli huomattavasti rauhallisemmalla alueella lapsia ajatellen. Jätettiin samana iltana hakemus, mutta olimme molemmat hyvin epäileväisiä, sillä asuntoon ei toivottu lemmikkejä ja toiseksi, se oli heti vapaana ja me tosiaan pääsisimme muuttamaan vasta elokuun lopussa/syyskuun alussa. Mutta kuinka ollakkaan, vuokranantajien tuumailtua viikonlopun yli, meille soitettiin, että meidät oli valittu vuokralaisiksi, jos sitä edelleen halusimme! Ja tottavie me haluttiin!
Asunnossa on lähes tuplasti tilaa verrattuna meidän kaksioon ja oma piha. Nooallekkin löytyy valmiiksi oma huone, vaikka hän saa majailla vielä jonkin aikaa meidän makuuhuoneessa. Mä olen jo ihan innoissani sisustamassa Eeville huonetta (siitä varmasti tulossa myöhemmin ihan oma postauksensa.) Toisaalta mulla on haikea olo kun Eevi menee omaan huoneeseen, mutta onhan hän jo iso ja reipas tyttö<3 Tulossa on siis varmasti asunto- ja sisustuspostauksia ja tottahan meidän pitää jossakin vaiheessa tehdä parisuhdereissu Ikeaan! Kun kaksiosta siirtää tavarat neliöön, saattaa jokunen nurkka jäädä tyhjäksi. Mutta mä tykkäänkin yksinkertaisista asioista, joten odotan sitä avaruuttakin, joka kaksiosta puuttuu.
Tälläisiä jännittäviä asioita siis tulossa. Uusi blogin nimi onkin jo harkinnassa, melkolailla päätettykkin ;) Mutta sitä jouduttekin vielä vain arvailemaan!

12 kommenttia :

 1. Oi ihana juttu että olette löytäneet isomman asunnon ja onnea kaksplussalaiselle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) On kyllä ihan mahtavaa, meinaa vähän käydä tämä kaksio pieneksi, varsinkin kun esikoisen pitäisi pikkuhiljaa siirtyä "isojen tyttöjen" sänkyyn.. Meillä olis pian ollut makuuhuone pelkkää sänkyä!

   Poista
 2. Jee, onnea uudesta kodista! Oma piha on ihana <3 Ja niin tervetuloa Kaksplussalle myös! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, molemmista:) Meillä on aika ankea "leikkipuisto" (yksi keinu, pieni liukumäki ja hiekkalaatikko, jossa on enemmän kasveja kuin hiekkaa..) ja uudessa paikassa on vieressä oikein hulppea puisto :) ja se pienikin oma piha on ihan luksusta verrattuna meidän lasktettuun parvekkeeseen<3

   Poista
 3. Onnea ja onnea! :) Muutto on aina kivaa jos pakkaamista ja purkamista ei lasketa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos:) Toi on niin totta! Pääsee eeoon kaikesta turhasta, mutta kukahan ne järjestelis niihin muuttolaatikoihin ja kantais täältä kämpästä pois :D

   Poista
 4. Mahtavaa, että saitte uuden asunnon. Voimia pakkaamiseen ja muuttamiseen! Lasten kanssa ei ole aina kauhean helppoa puuhaa sekään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sitä tarvitaan! Muutettiin vuosi sitten vanhemman ollessa 7kk ja sekin oli haastavaa ja kun nyt näitä onkin kaksi:) Onneksi on apukäsiä!

   Poista
 5. Mukava saada uusia kollegoita. Tervetuloa Kaksplussalle! :)

  VastaaPoista
 6. Tervetuloa ja onnea uudesta kodista! <3
  voitaisiin taas tässä pian treffata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!<3 ens viikolle voitais taas sopia joku päivä!!:)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♡

Blog Design by Get Polished | Copyright 2016