sunnuntai 25. syyskuuta 2016

Aikataulutettu arkemme

Usein valitan siitä, että aina on sovittuja menoja ja ikinä ei kerkeä tekemään mitään. Todellisuudessa aikataulutetut päivämme helpottavat elämäämme. Oikeasti saan enemmän tehtyä kun aamulla on herättävä tiettyyn aikaan, kun jossakin on oltava sovittuna aikana.
Välillä on ihanaa heräillä rauhassa ja köllötellä sängyssä lapsien kanssa ilman kiirettä, mutta usein päivä saa siinä vetämättömän alun.

Kuten tämä sunnuntai. Saimme Nooan kanssa torkkua lähes 11 asti. Eevi meni päiväunille 12.30 ja D lähti samalla salille. Minä lösähdin sohvalle kahvikupin kanssa. Nooa nukahti myös. Keräilin leluja ja järjestelin kotia. D palasi kotiin, meni suihkuun ja söi. Sitten lähdimme porukalla kauppaan ja haimme siskoni mukaan ruokaostoksille.
Ostosten jälkeen suuntasimme Subiin leiville, jonne saimme seuraksi myös siskoni miesystävän.


"Yllättäen" kauppareissu olikin venähtänyt niin pitkäksi, että siivouspäivä vaihtui vain imurointiin.
Eli koko päivän aikana saimme aikaiseksi vain kauppareissun, imuroinnin ja illalla pyöräytin vielä muutaman pellillisen lihapullia. Jos minä olisin noussut vaikka jo yhdeksältä, olisin varmasti ollut jo 11 niin hereillä, että olisin kerinnyt tehdä enemmän. Mutta ehkäpä sunnuntait onkin tehty sitä varten, että saa vähän löhöilläkkin.

Huomenna alkaa taas arki ja lähes joka päivälle onkin varattu jotakin puuhaa. Aikataulut vain kuuluvat elämään ja näenkin sen hyvänä asiana. Vaikka tämä sunnuntai olikin taas mukavaa vaihtelua.
Täällä odotellaan, josko ensi viikolla Eevin huoneen kaapinovet tulisivat niin saisin vihdoin tehtyä postausta prinsessahuoneesta<3


Ihanan syksyistä viikkoa kaikille!

2 kommenttia :

 1. Mulle luo kanssa jonkunlaista helpotuksen tunnetta jos kalenteriin on merkattu ohjelmaa ja menoa. Oon vähän semmonen että kotona oleminen on tylsää ja plaaplaa :D Siis; mitä täydemmän näköinen kalenteri, sen parempi!

  Ja innolla jään odottamaan postausta prinsessan huoneesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa aina enemmän tehdyksi kun "kiire", mulla on aina sata asiaa samanaikaisesti työn alla! :D

   Toivottavasti tytön kaapinovet tulee pian niin pääsen kuvailemaan, kovasti kyllä jo sormet syyhyää, etten tiedä jaksanko jäädä odottelemaan ovia ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♡

Blog Design by Get Polished | Copyright 2016