keskiviikko 21. syyskuuta 2016

Käsistä lähtenyt herkuttelu


Viime viikkoina olen herkutellut aika paljon. Aika paljonkin on vähättelyä... siis todella paljon. Joka päivä pakko saada jotakin hyvää. Jään aika helposti koukkuun ja nyt olen kyllä aika pahasti sokerikoukussa. Jos nyt yksi suklaalevy tai hei viikonlopun kunniaksi pussi sipsiä. Oikeasti ei ole väliä onko lauantai vai keskiviikko, ihan mikä syy vain kelpaa, että voi ostaa herkkuja tai sitten ei tarvitse olla edes syytä.


Minusta on tullut kärttyinen ja väsynyt. Sitä haluaa vain palkita itsensä rankan päivän jälkeen, mutta miksi palkita karkkipussilla kun yhtä lailla voisi tehdä terveellisen ja vieläpä hyvänmakuisen salaatin. Tykkään kyllä kovasti salaateistakin, siis miksi ostaa sokeria? Tiedän, että tähän on tultava loppu. En jaksa edes omaa vetämätöntä oloani. Lopetin herkuttelun viimeksi pari kuukautta sitten ja huomasin muutoksen itsessäni jo muutamassa päivässä, ehkä olisi aika miettiä sitä oloa ja tsempata itseään jälleen kerran terveellisempään ruokavalioon. 
Mua on alkanut myös hirveästi närästämään ja viime päivinä olen kärsinyt vatsakivuista ja vatsan turpoamisesta. En edes muista, koska mulla olisi edellisen kerran ollut tämän kaltaisia vatsavaivoja. Raskaana kärsin välillä pienestä jomotuksesta, mutta eihän se ollut mitään tälläistä.
Nyt meillä taitaa olla herkkuvarastot tyhjennetty "viikonlopusta", sillä mulla ei saa olla mitään jemmassa, koska pakkohan kaikki on syödä pois.. Toivon, että muutun taas omaksi, energiseksi itsekseni, enkä ole vain nuutunut ja väsynyt herkkusuu.

2 kommenttia :

  1. Janette / YHTÄ KUIN KOLME21. syyskuuta 2016 klo 19.01

    Täälä ihan samaa!! Pakko olisi nyt ryhdistäytyä, että piristyisi.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♡

Blog Design by Get Polished | Copyright 2016