torstai 22. syyskuuta 2016

Tyttöni, vaaleanpunaiseen puettu tyttöpoika

Eeviä odottaessani ajattelin, etten pue häntä vaaleanpunaiseen tai siis puen, mutta sitten käytetään kyllä kaikkia muitakin värejä. Ei kuitenkaan mennyt kovin kauan, kun kerran vilkaisin pyykkitelinettämme.. vaaleanpunaista, vaaleanpunaista ja hieman vaaleanpunaista. Olin siis heti ensi metreillä syönyt sanani. Olihan seassa vähän valkoistakin..


Nyt Eevin ollessa hieman vanhempi, ei kaikki enää olekkaan vaaleanpunaista, vaan olen ostanut milloin minkäkin väristä. Vaikka edelleenkään en pue Eeville sinistä tai vihreää, vaikka nekin todellakin riippuvat enemmän sävystä, ei väristä. Samoin Nooa ei ole käyttänyt Eevin vanhoja vaaleanpunaisia vaatteita.. Pukekoot itse vanhempana mitä tykkäävät, enkä kuitenkaan aio väittää, että olisi väärin pukea jonkun tietyn väristä paitaa.

Eevin ollessa vauva, hän sai päähänsä vaikka mitä härpäkkeitä ja pantoja, ehkä siksi hän niitä niin kovasti nyt taaperona vihaakin. Äidin pirulainen vastentahtoa kun koittaa välillä laittaa hienoja pantoja päähän, huonolla menestyksellä. Läpinäkyvä kumilenkki sentään pysyy päässä, ettei tukka ole silmillä.

Eevi on kova hoitamaan kotona nukkejaan. Meidän lähipuistossa on yksi vähän vanhempi naapurintyttö, jolla usein on nukenvaunut mukana. Niiden perässä Eevi sitten yrittää juosta, mutta nyt muutaman kerran voiton onkin vienyt ihan joku muu.. pojat! Eevi on aina hirveästi tykännyt mun sukulaispojista ja aina parempi, jos ne ovat vähän itseä vanhempia. Harvemmin ne ovat kuitenkaan menneet nukkejen ohi.
Tänään jälleen menimme puistoon, vaunut kiinnostivat hetken, kunnes löytyi pari tuttua poikaa. Niiden perässä mentiinkin koko loppuaika. Erityisesti yksi muutaman vuoden vanhempi poika yrittää oikein naurattaa Eeviä ja tekee kaikkea, että tämä lähtisi perään. Ja niin meidän neiti painaa tuhatta perässä ja nauraa räkättää minkä kerkeää. 


Siispä poikien hurjat leikit menivät prinsessaleikkien ohi ja äiti vieressä sydän syrjällään, että eihän tuo pieni touhutoope vain satuta itseään, mutta ehjänä me päästiin kotiin. Pojille tietysti vilkutellen. Keneenköhän mahtanut tyttö tulla??

7 kommenttia :

 1. Miks musta tuntuu, ettet ole ainoa tytön tai tyttöjen äiti, jonka pyykkiteline on täyttä vaaleanpunaista :D Meillä on vain poikia, joten meillä ei tuota näy, mutta kaikki kenellä on tyttöjä on vallitsevana värinä tuo vaaleanpunainen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten se meneekin siihen vaaleanpunaiseen? :D Nuorempi on poika, mutta hänellä olen suosinut valkoista ja harmaata, enkä esim vaaleansinistä..

   Poista
 2. Heh.minä puin esikoistyttöä retrovaatteisiin.ruskeaa,vihreää,keltaista.sai parin vuoden iässä serkulta vaaleanpunaisen huparin ja sitten kaiken piti olla vaaleanpunaista ja kaksivuotiaadta ekaluokalle asti ei YHTIÄKÄÄN housuja pitänyt jos ei ulkohousuja lasketa.pelkkiä hameita ja mekkoja.että siinä vissiin tuppaa käymään just päinvastoin kuin äiti tykkäisi 😅

  VastaaPoista
 3. Voi kun mulla olisi tyttöjä, joille ostaa edes jotain vaaleanpunaista. Pojat ei niitä oikein huoli. :) Onneksi voi ostaa itselleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, onneksi voi ostaa itselle! Monesti oon kattonut kuinka kivoja vaatteita lapsille ja harmitellut kun ei ole aikuisten kokoja :D

   Poista
 4. Ihana Eevi! <3 Ja tosi ihania vaatteita sun lapsilla on aina päällä ( ainakin kuvissa :D ) Ja eikö se oo vähä äidin etuoikeus valita ne vaatteet ja värit niin kauan kun ei tuu vastalauseita :3 <3 Laav juu! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Juu nyt on pakko käyttää vielä tilanne hyväksi kun lapset ei osaa valittaa vaatteista! Kyllä se hetki vielä tulee kun äidin valitsemat vaatteet on ihan syvältä :D
   Laav juu tuu<3

   Poista

Kiitos kommentistasi ♡

Blog Design by Get Polished | Copyright 2016