tiistai 20. syyskuuta 2016

Väsynyt ja kiireinen (sisältää paljon kuvia!)

Äiti on ollut vähän väsynyt ja kiireinen, siksi ei ole muutamaan päivään tullut uusia tekstejä. Viime viikolla lapset olivat vuorotellen kipeinä. Ensin alkoi Eevin nenä vuotaa ja nousi kuume, tämän takia hän myös nukkui pari yötä huonommin. Kun Eevin olo alkoi kohentua, nousi Nooalla pieni kuume ja hän tuli myös räkäiseksi, sekä myöskin nukkui pari yötä huonosti. Minua siis valvotettiin neljä yötä ja lauantaina piti olla valmiina ottamaan vieraita vastaan!
Lauantai alkoi siis koko asunnon siivouksella. D lähti lapsien kanssa ulos ja minä jäin imuroimaan ja järjestelemään kotiin. D:n palattua hän luutasi lattiat ja minä aloin tekemään valmiiksi pizzataikinaa. Odottelimme siis ihanaa parturiystävääni ja hänen perhettään Vaasasta. Kyseinen ystävä on myös Eevin toinen kummitäti. Meillä oli suunnitteilla mukava ja vähän rentouttavakin ilta. Luvassa meillä oli pizzaa, saunaa, herkkuja, Aliasta ja lapsien kanssa ulkoilua.
Ja hyvin tässä kaikessa onnistuttiin. Heidän poika nukkui hieman levottomasti vieraassa paikassa, mutta meidän lapset nukkuivat hyvin muutaman valvotun yön jälkeen. Meillä oli ihan hirmuhauskaa ja oli mahtavaa viettää aikaa vähän kauemmin kun pari tuntia kerralla. Päiväreissut menevät aina niin äkkiä ja varsinkin nyt kun lasketaan kolme lasta mukaan niin ne vievät aina oman aikansa.

Maanantaina lähdin tekemään päiväreissua Tampereelle. Poikettiin Ikeassa syömässä ja tehtiin pikakierros. Mukaan tarttui melkein 70 eurolla tavaraa, vaikka nopeasti koitettiin kiertää.. Ikeasta jatkettiin Ideaparkkiin ja sielläkin olisi vierähtänyt ikuisuus, jollei lapset olisi alkaneet turhautua ja kello ei olisi mennyt niin kovaa vauhtia. Löysin itselleni ihanan villatakin ja muhkean kaulahuivin. Eeville löytyi muutama paita ja parit legginssit. Nooalle body, housut, pari yökkäriä ja kasa sukkia, kun herran jalat kasvavat sitä tahtia, että jo teini-iässä taidetaan teetättää hänelle kengät!


Paljon on ollut puuhaa, mutta nyt aletaan olla kaikki taas terveenä, Eevillä vähän vielä nenu vuotaa. Kauheesti olisi kaikenlaista ohjelmaa tiedossa, mutta yritetään ottaa rauhassa. Ulkonakin on maisema muuttunut hyvin syksyiseksi ihan yhtäkkiä. Tervetuloa kaulahuivit ja ihanat villapuserot<3


6 kommenttia :

 1. Mistä kaupasta noi Nooan vaatteet on? On kivan näköisiä. :)

  VastaaPoista
 2. Ihania nuo ostokset!!meidän Nuutilla on myös nuo sieni housut ja ne on niin super suloiset päällä♡♡
  Nuo yökyläilyt tuttava perheiden kanssa on ihan parhaita,kaikki viihtyy!
  Aurinkoisia päiviä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3
   Juu niin on! Lapset viihdyttivät toisiaan ja meillä vanhemmilla oli välillä aikuista seuraa!:)
   Samoin sinulle aurinkoista syksyä:)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♡

Blog Design by Get Polished | Copyright 2016