tiistai 4. lokakuuta 2016

Äiti taistelee

En muista koska viimeksi mulla olisi ollut ihan oikea harrastus. Okei, olen harrastanut kyllä kuntosalilla käyntiä, mutta sitäkin viimeksi Nooan odotusaikana ja senkin lopetin varmaan kuudennella kuulla, mutta tietysti sekin oli oikea harrastus. Mutta tarkoitan nyt sellaista harrastusta, joka on tiettynä päivänä, tiettyyn aikaan ja johon on pakko mennä, jottei jäisi muista jälkeen.
Olen jo pidemmän aikaa mietiskellyt ja tutustunut eri kamppailu- ja itsepuolustuslajeihin.
Aluksi mietin kuumeisesti potkunyrkkeilyä, kunnes aloin keskustelemaan enoni kanssa lajeista. Hänen suosittelemana aloin ottaa paremmin selvää Krav maga-nimisestä lajista. Kyseisen lajin peruskurssi alkoi juuri Porin kamppailu-urheilukeskuksessa ja päätinkin lähteä yhden ystäväni kanssa katsastamaan millaisesta jutusta oli kyse.

Krav maga on itsepuolustus-, voimankäyttö- ja lähitaistelujärjestelmä, joka perustuu taktiseen ennakointiin. Tekniikoissa varaudutaan mistä tahansa suunnasta tuleviin hyökkäyksiin.
Me innostuimme lajista sen verran paljon, että päätimme osallistua peruskurssille ja siitä toivottavasti syttyisi innostus, jota voisi jatkaa pidemmällekkin. Harjoitukset sopivat hyvin minun tämän hetkiseen aikatauluuni, kahdesti viikossa, toinen niistä viikonloppuna.

Ensimmäisissä treeneissä oltiin maanantaina ja tänään pääsin yllättävän hyvin ylös sängystä, pitkän laiskottelun jälkeen. Pahoin kuitenkin pelkään, että huominen on haastavampi, sillä iltaa kohden alkoi jo tuntua suurempaa jomotusta venyttelystä huolimatta. Onneksi huomenna ei ole kiire mihinkään!
Valitettavasti ensimmäiset harjoituskuvat jäivät ottamatta, sillä meillä oli hieman kirimistä, koska hyppäsimme kurssille mukaan paria tuntia myöhässä..

Onko muita taistelulajeista innostuneita?

6 kommenttia :

 1. En ole kokeillut koskaan mitään taistelulajia, mutta juurikin krav maga on aina kiehtonut minua. Ehkä minäkin joskus :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli mulle ihan uus juttu, mutta ainakin ensimmäisen tunnin jälkeen suosittelisin! ;)

   Poista
 2. Mahtavaa! Jokainen (äiti) tarttisi kyllä oman harrastuksen. Itseltä se vielä puuttuu, ainakin säännöllinen sellainen, mutta ehkä joku päivä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli ainakin itelle sellanen, että sai heittää kaikki ajatukset romukoppaan ja keskittyä vaan tohon juttuun, oli kyllä vapauttavaa!:)

   Poista
 3. Mä kävin kerran potkunyrkkeilyä kokeilemassa ja se kiinnostaa yhä, mutta mulla pitäis olla kunnon siteet käsissä, kun rystyset on mitä on. En siis voi lyödä ilman kipua käsissä. Krav maga on myös mua kiinnostanut ja oli jo lähellä, etten ilmoittanut itseäni viime kuussa alkavalle kurssille, mutta kuvittelin olevani vielä niin huonossa kunnossa, etten saisi siitä mitään irti :D Ehkä ensi vuonna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ole itekkään oikeastaan missään kunnossa, mutta hyvin selvisin, ainakin ensimmäisistä treeneistä :D ehkä se kuntokin siinä samalla vähän paranee! :) Toivottavasti säkin löydät jonkun oman jutun, se auttaa kyllä jaksamaan!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♡

Blog Design by Get Polished | Copyright 2016