maanantai 17. lokakuuta 2016

Mureketta ja muutoksia

Viikonloputkin menevät nykyisin ihan hujauksessa. Odotan perjantaita innolla, vaikkakin hieman eri syistä kuin muutama vuosi sitten. Silloin oli mielessä, että mihin lähtisi, lähdetäänkö kapakkaan vai ei.
Nykyisin ensimmäisenä on mielessä, että D ei mene viikonloppuna töihin, keritään/jaksetaan tehdä ehkä joitain kotitöitä, mitkä arkena jää kiireen jalkoihin.Ja sitten onkin jo sunnuntai. Aamupäivällä oli pitkään väsynyt ja vetämätön olo, että ajattelin, tuleekohan tästä päivästä yhtään mitään. Loppujen lopuksi saimme vaikka mitä aikaiseksi. Kävimme D:n kanssa vaunulenkillä ja molemmat lapset nukkuivat tyytyväisinä 1,5 tuntia. Eevi vielä hetken sen jälkeen isin sylissä sohvalla.
Siivosimme yhdessä, D imuroi ja minä luutasin, sekä pyyhin pölyjä. Lisäksi tein lihamurekkeen. Ihan tavallisen sellaisen.

Jauhelihaa
Vettä, kermaa
Korppujauhoa
Sipulia
Munaa
Mausteita

Ja mausteita tuli taas liian vähän. Olen vasta jokin aika sitten oppinut käyttämään mausteita tarpeeksi, mutta vielä välillä tulee huteja. Tein ohjeen mukaan tupla-annoksen ja mausteet tietysti myös tuplana, no ei riittänyt. Kyllähän sitä kuitenkin söi. Kauhean kokoinen satsi sitä tuli, mutta tiistaina saa jo tehdä uuden ruuan. Mies on kauhea syöppö.


Pyydän valmiiksi anteeksi, blogiini on tulossa pieniä ulkoasumuutoksia ja koska olen aivan käsi tietokonejuttujen kanssa, saattaa tämä kestää hetken ja välillä luovutan kiroillen.. Mutta jospa näiden tulevien muutosten myötä olisin itsekkin tyytyväinen lopputulokseen.
Tulossa on myös kuulumisia Eevin "tutista eroon-projektista", jota me jo jokin aika sitten aloittelimme.
Hyvää uutta ja virkeämpää viikkoa teille<3

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡

Blog Design by Get Polished | Copyright 2016