sunnuntai 2. lokakuuta 2016

VIMMAANTUNUT

Meillä ei hirveän usein ole ylimääräistä rahaa. D siirtää joka kuukausi palkastaan rahaa lasten tileille, mutta mun äitiyspäivärahasta ei kauhesti pistetä säästöön kun niistä pienistä rahoista on maksettava vuokraa ja loputtomia puhelin-, vakuutus-, sähkö- ja harrastuslaskuja.

Mä olen aina ollut sellanen lastenvaatekuolaaja. Ostaisin vaikka mitä ihania ja kalliita merkkivaatteita, jos olisi rahaa. Omaa silmää miellyttää eniten Gugguu, Mini Rodini ja uusimpana lempparina Vimma. Mä olen suoraan sanottuna ihan Vimmaantunut.

Törmäsin facebookissa sattumoisin ilmoitukseen aletuotteista ja siitähän se nettishoppailu sitten alkoikin.
Ostin Eeville viime Ideaparkkireissulla yhdet Vimman leggarit ja ihastuin täysin. Materiaali oli joustavaa ja mukavan tuntuista, sekä pidän heidän erikoisista printeistä.Toimituskin oli aivan priimaa, toisena päivänä tilauksesta paketti oli jo postilaatikossa! Eeville tupsahti luukusta paita, housut ja mekkonen. Nooalle löytyi housut ja body. Molemmille ostin vähän reilumman kokoisena, ettei heti huomenna jää pieniksi. Nooa varsinkin kasvaa niin hurjaa vauhtia! Olin ihan myyty. Pakko saada ehkä lisää..

Onko teillä mielipiteitä lastenvaatemerkeistä?
Mitkä olette kokeneet hyviksi käytössä?

4 kommenttia :

 1. Ihania! Myydäänkö ideaparkissa vimmaa?! :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä lastenliike Ballotista löytyi! Ei kovin suuri valikoima ja kokojakin aika huonosti, mutta löytyi!😊

   Poista
 2. Ostan ite lapsille vaatteita sieltä, mistä saa halvalla nättejä. Tietty jos tiedän kokemuksesta, että joku merkki on hyvä, sitä ostetaan eniten. Mutta ihan perusvaatteita ostetaan, muut ei oikein kelpaa vanhemmille pojille. Cittarista ja Lidlistä löytyy paljon hyviä vaatteita. :) Ulkovaatteissa suosin Stadiumin Everest-vaatteita, ovat olleet kestäviä ja talvivaatteet tarpeeksi lämpimiä Lapissakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on ollu paljon Reimalta ulkovaatteita ja ne on ollu kans hyviä :) Mutta tosiaan kun löytää jonkun hyvän ja toimivan merkin niin sitä ei helpolla lähdetä vaihtamaan!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♡

Blog Design by Get Polished | Copyright 2016