sunnuntai 13. marraskuuta 2016

Kel isä on, se olkoon onnellinen

Tänään on vietetty isien päivä. Me olemme viettäneet sitä perinteisesti sukulaisten ja herkullisen ruuan parissa.Se, että omistaa isän, on etuoikeus. Moni on joutunut menettämään isänsä ja joissakin tapauksissa ei ole mahdollisuutta tuntea isäänsä, vaikka haluaisi. On myös miehiä, jotka haluaisivat olla isiä, mutta eivät syystä tai toisesta ole saaneet mahdollisuutta siihen. On siis myös etuoikeus olla isä.

Minulla on käynyt hyvä tuuri kun minulla on oikeastaan kaksi isää. Saan tuntea oman isäni, jonka kanssa nyt vanhemmiten olen ollut enemmän tekemisissä. Vanhempani ovat eronneet minun ja siskoni ollessa pieniä ja silloin tapaamiset olivat hyvin epäsäännöllisiä. Olen kuitenkin tyytyväinen, että omat lapseni ovat saaneet tutustua pappaansa ja välimme ovatkin hieman jopa lähentyneet lapsieni syntymän jälkeen.
Minulla on myös isäpuoli, joka astui elämäämme minun ollessa nuori. Hän on se isä, joka on asettanut minulle rajat yhdessä äitini kanssa ja myös joutunut kuuntelemaan, kuinka teini-iässä olen uhmakkaasti huutanut "sä et ole mun isä!" Silti uskon ja toivon hänen rakastavan minuakin kuin omaa lastaan.
Minulla on myös vaari ja kaksi pappaa. Kaikki niin tärkeitä isäihmisiä.


Toivon, että omien lapsieni välit pysyvät aina läheisinä D:n kanssa, vaikka mitä tapahtuisi. Olen välillä ollut surullinen, kun suhteeni oman isäni kanssa ei aina ole ollut niin läheinen, kuin olisin toivonut. Lapsi tarvitsee molempia vanhempia, mutta joskus se ei ole mahdollista. Siksi olen niin onnellinen, että minulla on kaikki tämä.
Haluan lapsilleni ehjän perheen, jossa on äiti ja isä. Jossa lapset voivat jakaa surut, murheet ja onnenhetket molempien vanhempien kanssa. Ikinä ei kuitenkaan voi ennustaa tulevaa, siksi on nautittava näistä hetkistä, kun kaikki on hyvin.
Hyvää isänpäivää kaikille isille!

2 kommenttia :

 1. Ihanaa, että sinulla on hyvät välit kahteen isään <3
  Meillä juhlitaan vain miestäni ja hänen isäänsä isäinpäivänä, sillä meillä ei ole
  muita enää elossa. Oman isäni haudalle kävin toki viemässä kynttilät <3

  Laitoin sinulle pienen haasteen, joka löytyy blogistani (jos haluat osallistua).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi teiltä löytyy edes pari joita juhlia<3 Vaikkakin on todella surullista kun joutuu omasta isästä luopumaan, varmasti hän näkee kynttilän siellä jossakin<3

   Kiitos haasteesta, enköhän kerkeä siihen osallistumaan! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♡

Blog Design by Get Polished | Copyright 2016