perjantai 11. marraskuuta 2016

NAINEN SOHVAKAUPOILLA


Kävimme vajaa pari kuukautta sitten katselemassa uutta sohvaa. Alunperin lähdimme metsästämään yhtä tiettyä yksilöä, jonka bongasimme Maskun mainoslehdestä. Minä astelin ensimmäisenä liikkeeseen sisälle ja heti yksi avulias miesmyyjä ryntää paikalle kysymään, tarvitsemmeko apua. Keskustelumme meni kutakuinkin näin..

Myyjä: Hei, voisinkos olla avuksi?
Minä: Juu no uutta sohvaa tultiin kattomaan.
Myyjä: Selvä, minkäslaista oli ajatuksissa?
Minä: Harmaa. Semmonen vaaleen harmaa.
Myyjä: Jaaaahas. Olisko muita kriteerejä?
Minä: No semmonen missä on se kulma. Meillä on nyt tommonen (osoitan pientä sohvaa,               joka vastaa meidän sen hetkistä minisohvaa) niin sitä ainakin isompi.
Myyjä: Okeeei.. 

Loput kysymykset taidettiinkin esittää enemmän miehelle..
Myyjä vei meidät erään sohvan luo ja alkoi kertoa niitä maailman parhaita ominaisuuksia kyseisestä sohvasta. Katsoin hintaa ja tuskahiki valui pitkin alaselkää. Siirryimme toisen sohvan luo, joka sai melkein yhtä hyvät suosittelut.
Kysyimme myyjältä tarjoussohvasta ja hän kiikutti meille postissa tulleen mainoksen ja marssi kyseisen sohvan luo.
Noh, kuten arvata saattaa, siitä sohvasta ei kovin montaa hyvää sanaa tullutkaan. Tietysti tunsin sen jo itsekkin istuessani siihen. Olihan se aivan eri luokkaa kuin kaksi edellistä. Ja lisäksi se, mitä ei mainoksessa mainittu.. ei pestäviä päällisiä. Iso peukku alas päin! Eihän lapsiperheessä sellaisen kanssa pärjää.

Palasimme ensimmäisen sohvan luo. Se oli hintava, vaikka tarjouksessa olikin. Tarjoukseen kuului korkeammat metalliset jalat. Tässä vaiheessa kun siirryttiin takaisin sohvan ulkonäköön, myyjä kiinnitti katseensa uudelleen minuun. Olihan se nyt piru vie upea sohva! Ja iso!
Sanoin D:lle, että hän saisi nyt päättää mitä tehdään. Olimme lähteneet ostoksille hieman eri rahasumma mielessä, mutta tämä sohva kestäisi todennäköisesti kauemmin kuin pari-kolme vuotta. Niimpä me teimme kaupat!
Ja viime viikolla tämä uusi ihanuus kotiutui meidän olohuoneeseen. Vanhussohva siirtyi yläkertaan odottamaan, josko joku hänet ostaisi parilla kympillä johonkin poikamiesboxiin. Kyllä tässä nyt kelpaa pötkötellä, Eevikin kerkesi koeajamaan uuden sohvan ennen kuin saatiin edes jalkoja kiinni.8 kommenttia :

 1. Ompas todella upea ja kutsuvan näköinen sohva. :)

  VastaaPoista
 2. Oii ihana sohva! 😍😍 sohvaan kyl kannattaakin vähän panostaa, varsinkin jos on yhtään tämmönen sohvaperuna ku mä 😂 Mä en ainakaan oo kertaakaan katunu, kun ostettiin n. Vuosi sitte uus ihana sohva! Nukunki melkee paremmin tässä sohvalla ku sängyssä 😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kun rötköttää tolla ihanalla sohvalla niin ei haittaa yhtään, vaikka vähän suolaisen hinnan joutuikin maksamaan, on se sen arvoinen😍 Nimimerkillä toinen sohvaperuna😉

   Poista
 3. On kyllä mukavan näköinen sohva! Täälläkin ois uuden sohvan hankinta edessä, mutta ei ennen kuin johonkin tulee kunnolla muutettua.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! Tämän ostoksen jälkeen ollaan oltu kyllä todella tyytyväisiä! Kunnon sohva on sellainen, missä ei kannata säästellä:)

   Poista
 4. Tosi nätti sohva. :) Me ostettiin uusi sohva tammikuussa, iiiso kulmasohva, johon koko perhe mahtuu. Maksoi paljon, mutta olen edelleen tyytyväinen. Ja mikä parasta, sohvan alta mahtuu imuroimaan. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ollaan kyllä oltu niin tyytyväisiä tähän ostokseen. Noiden korkeiden metallijalkojen takia imurointi käy myös leikiten, en tiedä olisiko meidän imuri mahtunut kunnolla sohvan alle, jos oltaisi otettu ne vähän matalemmat jalat.. joten parempi näin ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♡

Blog Design by Get Polished | Copyright 2016