sunnuntai 27. marraskuuta 2016

#YllätäÄiti: Onni kumpuaa arjen pienistä iloista

"Äidi juovat kahvin kylmänä ja syövät jäätelön lämpimänä,
käyttävät rahansa lasten talvikenkiin ja kausivaatteisiin,
siirtävät lasten harrastusmaksujen vuoksi omaa kampaamoaikaansa kuukausi tolkulla.
He muistavat aina varavaatteet, synttärilahjat, sisäliikuntavaatteet, mummon nimipäivät
ja oikean kokoisten luistinten ostamisen ja teroittamisen.
Kuka muistaa äitiä?"

Kaksplussan verkostobloggaajat haluavat muistuttaa, että äitikin on ansainnut kahvinsa kuumana ja jäätelönsä kylmänä, edes välillä. Mikä ilahduttaisikaan enemmän, kuin toisen äidin antama ymmärrys, olantaputus ja pieni yllätys? Samassa veneessähän tässä ollaan!
Marraskuun ajan verkostobloggaajat ovat muistaneet toisiaan pienillä yllätyksillä. Kerää lahjaideat #YllätäÄiti-postauksista ja yllätä sinäkin joku ihana äiti!


Minä sain lahjaparikseni ihanan hutimeni-blogin Jennin. Ensitöikseni tutustuin hänen blogiinsa ensimmäisistä teksteistä lähtien. Huomasin, kuinka hän on vuosien aikana kehittynyt todella hyväksi kirjoittajaksi! Sain selville, että hän pitää ruuanlaitosta. Siinä vaiheessa ideani lahjasta alkoi jo kehittyä. 
Kun viimeisistä teksteistä sain selville, että hän aikoo lihattoman lokakuun sijaan tehdä vähän enemmän kasvisruokaa, oli ideani valmis! Kasvisruokareseptikirja!
Mukaan kirjoitin pienen kirjeen ja paketoin kirjan nätisti. Ja ei muuta kuin postiin. Toivoin hartaasti, että yllätyksestäni olisi myös jotakin hyötyä ja ilmeisesti tässä myös onnistuin! Itse vastaanotin paketin huikean taitavalta Maarialta  Maarialla-blogista. Hän oli myös paneutunut blogiini ja saanut selville minun pitävän sisustamisesta. Ja jostakin ilmeisesti kaivanut tiedon, että sisustamisessa lemppareihini kuuluu valkoinen.

Pidin todella paljon tästä ihanasta itsetehdystä viiristä ja varsinkin juuri itsetehdyissä lahjoissa on aina sitä jotakin! Valitettavasti en itse ole kovin näppärä tälläisissä jutuissa.
Mukana oli myös kaunis kortti, jossa oli muutama mukava sananen, sekä pienempi kortti kauniilla tekstillä.
Nyt tämä upea viiri koristaa meidän olohuonetta. Se sopii lähestyvään jouluun, mutta käy ihan muutenkin mihin tahansa vuodenaikaan.

Minulla oli suuri ilo päästä osallistumaan tähän ihanaan ideaan. Aina on mukava päästä ilahduttamaan toista ja tietysti myös saada itse jotakin pientä kiireen keskellä. Pienillä arjen iloilla jaksaa taas pitkälle. Muista, että pienelläkin muistamisella voit tehdä toisen todella iloiseksi!

2 kommenttia :

  1. Olipas ihana tempaus tämmönen! <3 Varmasti iso piristys arjen keskellä! :) hyvä te! <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♡

Blog Design by Get Polished | Copyright 2016