torstai 8. joulukuuta 2016

Illalla painat pään tyynyyn ja nukahdat tai sitten..


Olet niinkuin minä ja teet aivan kaikkea muuta kuin vaivut sikeään uneen. Olen aina ihmetellyt mieheni kykyä nukahtaa muutamassa minutissa. Hän voi sanoa sänkyyn mennessä, että ei ole väsy, mutta noin kolme minuttia myöhemmin sängyn toiselta puolelta kuuluu makea kuorsaus. No ei aivan, D hyvin harvoin kuorsaa, ainakaan kovin äänekkäästi, mutta tuhisee kuitenkin.
Olen kyllä itsekkin yrittänyt olla kaivamatta sitä älypuhelinta kouraan ja laittaa vain silmät kiinni, mutta minä en vain saa heti nukahdettua. Saatan olla todella väsynyt ja uupunut päivän askareista, mutta en unelias.
Mitä minä sitten teen siellä sängyssä kun toinen kääntää kylkeä ja haukottelee makeasti..

1. Kaivan sen puhelimen esiin. Hyvä aika lueskella niitä blogeja, joita ei vain milloinkaan muulloin ehdi lukea. Selailen fb-kirppiksiä ja "mikäs mua tänään aikasemmin mietityttikään.. aivan, google auki!" 

2. Seuraavan päivän suunnittelu. "Ylös, vaipat, vaatteet, puurot, ulos, ruokaa.. Vai pitäisikö lähteä johonkin lähipuistoa pidemmälle, mutta sitten täytyy olla ruoka-aikaan kotona vai syötäisikö ruoka ensin vai vai vai..."

3. Saakelin hiiren pirulainen! Meillä on tässä alkutalven aikana kuulunut hiiren kipitystä jossakin välikatossa. Nyt pari päivää hiiri on ilmeisesti ollut jumissa yhden seinän sisällä ja siellä raapii ja vikisee. Sitten siellä sängyn pohjalla kuulet rapinaa, apua nyt se p*rkele tulee tänne sänkyyn!

4. Tissitakiainen. Kesken blogien lukemisen tai hiirenkesytysmietteiden viereisestä sängystä alkaa kuulua ähkimistä. Kuopus herää jo ensimmäiselle yöruokailulleen ennen kuin olet kerinnyt itse edes nukahtaa! Ja silloin iskee se väsy, "juuri ajattelin laittaa tämän puhelimen pois!" Vaikka todennäköisesti et sitä ajatellutkaan. 

Ja kello 00-01 päätät ummistaa silmäsi kunnes... jonkin sortin eroahdistuksesta kärsivä esikoinen herää. Aamulla valitat kun on niiiin kova väsy, vaikka se taitaakin olla ihan oma syy.

4 kommenttia :

 1. Niin tuttua!! Mikähän siinä onkin että kun yrittää mennä nukkumaan niin kaikenlaiset tuhatkin ajatukset valtaa pään ja sitten menee aikaa niitä mietiskellessä. Milloin sitä miettii "mitä hankkisin tulevaan kotiimme vaikka sellaisesta ei ole tietoakaan" ja välillä muuten vaan miettii mitä seuraavana päivänä pitää ostaa kaupasta. Sitten kun on tunnin pyörinyt ja yrittänyt unta niin kaivaa puhelimen esiin ja alkaa selailla sitä :D Ja aamulla väsyttää! :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä ja vain itseään voi syyttää! Se kun kaivat puhelimen esiin, on ihan viimeinen niitti.. Mä voin googlailla kaikkea mitä vain tulee mieleen ja saan siinä hyvin kulutettua aikaa. Yhtäkkiä tulee mieleen lukea jonkun sarjan juonipaljastuksia tai haluat tietää missä maassa on talvella lämmintä, vaikka et ole edes lomalle lähdössä😅🙈

   Poista
 2. Minä otan aina suosiolla puhelimen käteen ja lasken sen vasta, kun silmät lupsahtavat ekan kerran kiinni. Ei tässä muuten ehtisi katsoa mitään omia juttuja (just blogit ja kirppikset) tai suunnitella tulevaa. Tänään tein listaa siitä, kenelle pitää lähettää joulukortit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri tämä on se syy mullakin! Päivällä ei (varsinkaan arkena) ole missään välissä aikaa, joten se ilta/alkuyö on käytettävä hyväksi :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♡

Blog Design by Get Polished | Copyright 2016