keskiviikko 28. joulukuuta 2016

Lahjasuosikit ja hyvästit joululle!

En oikeastaan missään vaiheessa saanut kiinni siitä joulufiiliksestä, josta edellisessä postauksessa kirjoitin. Mutta ihan mukavan joulun me kuitenkin vietimme.
Avasimmekin lahjat jo aatonaattoiltana, jottei aamulla kaikessa kiireessä olisi tarvinnu availla paketteja. Meillä oli huima määrä paketteja kuusen alla, vaikka itse olimme ostaneet niistä vain murto-osan.
Lapset saivat paljon hyödyllisiä lahjoja. Vaatteita, petivaatteita ja löytyihän sieltä lelujakin, mutta oikeastaan kaikki niistä olivat jollakin tavalla kehittäviä kapistuksia, eikä mitään turhuuksia.Minä ostin D:lle lahjakortin urheiluliikkeeseen, josta hän saisi itse valita mieluisia treenivaatteita. Hankin hänelle myös rullan, jolla saa suurimmat lihasjumit hierottua pois, sekä hiirimaton lapsien kuvalla varustettuna, joten vanha hiirimatto (= Porin linjojen aikatauluvihko) pääsi lehtikeräykseen.
Kävimme aatonaattona myös hakemassa minun lahjani, jonka D oli minulle luvannut, mutta ei uskaltanut ostaa sitä yksin. Sain viimeinkin tabletin, josta olen pidemmän aikaa jo puhunut. Kirjoitan suurimmaksi osaksi blogitekstit puhelimella, koska en vain jaksa avata tietokonetta ja liittää nettiä, sillä emme ole vieläkään saaneet aikaiseksi hankkia nettiyhteyttä, joten se on aina erikseen yhdistettävä puhelimesta. 
Nyt kirjoittaminen sujuu näppärästi Ipadilla. Ja miksi Ipad oli luonnollisesti valintani, saan kuvat siirrettyä siihen automaattisesti pilven kautta puhelimestani.
Yksi lahjasuosikkini oli myös aivan mielettömän upeat birth posterit minun äidiltäni. Eli taulut, joihin on piirretty meidän molemmat lapset sen kokoisina kun he ovat syntyessään olleet. Niin älyttömän kauniit!
Mutta tärkeimmäksi lahjaksi, jos lahjoja nyt ylipäätään voi laittaa tärkeysjärjestykseen, valikoitui helposti. Lahja oli serkultani. Enkä osannut odottaa sitä ollenkaan. Pieneen paperipussiin oli kääritty viesti ja se niin kaunis kysymys. "Tuletko meidän syntyvän lapsemme kummiksi?"
Kaikista paketeista avasin sen vielä ensimmäisenä, mitään aavistamatta. Kyllä siinä äiti vähän liikuttui.
Heti pakettien aukaisun jälkeen soitin serkulleni ja annoin tietysti myöntävän vastaukseni! Saan vihdoin ensimmäisen kummilapseni ja olen todella ylpeä uudesta tittelistäni. Mikä ihana jouluyllätys!


Muuten meidän joulu oli rauhallinen ja tietysti matkojen takia erittäin uuvuttava. Ei siis yllätys, että uni maistui aikaisin kun tapaninpäiväiltana kotiuduimme.
Kinkkua tuli syötyä, sekä Vaasan suunnilla paljon reissattiin D:n sukulaisia läpi, onneksi myös osa pääsi meitä katsomaan, eikä tarvinnut itse joka paikassa erikseen käydä.
Pukki kävi jakamassa lahjat ja Eevi tykkäsi pukista niin kauan, kunnes olisi pitänyt istua syliin. Eevi siis skippasi pukin polvelle istumisen, toisin kuin Nooa istuskeli siinä tyytyväisenä. Pukkina meillä oli D:n veli, Nooan kummisetä, joka paljon vietti lasten kanssa aikaa, erityisesti Nooan ja näyttikin siltä, että Nooa vaistosi, kuka tämä pukki oikeasti oli ja siksi hymykin irtosi.

Eilen meiltä lähti kuusi ja kaikki joulukoristeet, sillä leikkien tiellä ne vain olivat. D on tämän viikon lomalla ja saadaan siis todennäköisesti koti kuntoon uutta vuotta varten. Taulut seinille, uusille leluille paikat ja kaikki muut pikkuhommat..

Hyvästi joululle ja tervetuloa uusi vuosi!

2 kommenttia :

 1. Voii ku ihanat noi taulut! <3 Teidän joulu kuulostaa jotenki tutulta :'D Meiltä lähti kans eilen kuusi ja osa koristeista. Valoja jätin vielä ikkunalle ettei ois niin synkkää :D Ihanaa uutta vuotta koko teidän ihanalle perheelle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustakin aivan ihanat!! Mäkin olisin voinu jättää valot sisustustikkaisiin, mutta piti raahata koko tikkaat yläkertaan, että kaikille uusille leluille löytyi paikka :D
   Ihanaa uutta vuotta myös teille ihanat<3

   Poista

Kiitos kommentistasi ♡

Blog Design by Get Polished | Copyright 2016