maanantai 2. tammikuuta 2017

Minä lupaan, vai lupaanko sittenkään?Niin se vain taas alkoi, uusi vuosi jälleen. Minä niin pidän siitä kun vuosi vaihtuu. Vuoden ensimmäinen päivä on aina paras päivä aloittaa tai lopettaa jotakin! Paljon parempi päivä kuin maanantai, vaikka silloinkin on hyvä päivä aloittaa jokin projekti. Mitä minä sitten lupasin uuden vuoden kunniaksi? No oikeastaan en mitään erityistä.
Tällä kertaa päätin unohtaa "terveellisempi elämä" tai "karkkilakko"-höpinät. Karkkilakkoilu ei ole oikeastaan ikinä ollut mun juttu. Se, että jouluna saadut konvehtirasiat pitäisi äkkiä ahtaa napaan ennen kuin vuosi vaihtuu tai sitten ne pitäisi heittää roskikseen, ettei vahingossakaan kello 00.00 jälkeen laita niitä suuhunsa, ei vaan ihan toimi mulla..
Ja entäs "terveellisempi elämä"-touhu? Nooo, se on se muutama viikko siellä kuntosalilla selfieitä ottaen kun taas itketään niiden roskiin heitettyjen suklaarasioiden perään.

No ei nyt aina ihan niinkään, mutta tänä vuonna en tehnyt itselleni suuria lupauksia, jotka todennäköisesti olisi vain tehty rikottaviksi. Tänä vuonna lupaan vain yrittää. Jos yritys ei riitä niin silloin se ei riitä.
Minä yritän nauttia jokaisesta hetkestä, jonka saan viettää kotona lasteni kanssa. Syksyllä minua odottaa taas koulu ja lapset aloittavat päivähoidon. Aika lasten kanssa siis vähenee radikaalisti. Tiedän, ettei lapsiperhearki ole läheskään  aina ruusuilla tanssimista, eikä joka hetki pysty vetämään hymy korvissa, mutta aion yrittää nauttia näistä hetkistä.

Yritän myös pitää itsestäni huolta. Ulkoilemme, yritän syödä säännöllisesti ja liikkua. Syöminen on se minun ongelmani. Voin iltapäivällä huomata syöneeni vain aamiaisen ja illalla löydän itseni etsimästä mitä vain syötävää. Huomaan olevani energisempi kun syön ja liikun, mutta kuinka pirun vaikeaa sen muistaminen ja tajuaminen välillä onkaan.


Vuosi 2016 oli minulle erittäin rakas, mutta samalla niin raskas. Aloitin opiskelun uudelleen ja tutustuin aivan mahtaviin tyyppeihin. Saimme mieheni kanssa toisen lapsemme, joka on ollut erityisen kiltti ja helppo, vaikka samalla vienyt paljon energiaa. Olen tasapainoillut kotitöiden ja huomioni jakamisen kahdelle lapselle ja miehelle välillä, joskus onnistuen, joskus epäonnistuen.
Univajetta, silmäpusseja, rumia sanoja ja paljon kiukuttelua. Silti niin paljon rakkautta, haleja ja uuden oppimista.

Vuonna 2017 on tulossa eteen huikeita ja jännittäviä juttuja. Kouluun paluu, lasten hoitokuviot, harrastukset ja kaiken yhdistäminen.
Ja hei, blogini täyttää vajaan tunnin kuluttua yhden vuoden! Kuinka tämä aika on näin nopeasti mennyt? Juurihan rustailin ensimmäisen blogitekstini... Mutta siis jee, onnea minä ja blogi!

Entistäkin huikeampaa uutta vuotta!
Teitkö sinä uuden vuoden lupauksia?

10 kommenttia :

 1. Hei kuulostaa hyvältä!:) Ja samoja suunnitelmia täällä, opiskeluiden jatkamista kotiäitiyden ohella!:) Paljon uusia jännittäviä juttuja!:) Hyvää alkanutta vuotta!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli samassa tilanteessa ollaan, tsemppiä uusiin juttuihin!:)

   Ja hyvää uutta vuotta teillekkin:)

   Poista
 2. Jee onnea sulle ja ihanalle blogille! <3 Ite meen hyvin samoilla linjoilla, etten lupaillu mitään, koska sit vaan itteä harmittaa jos ei pystykään pitään näitä lupauksia :/ Ihanaa alkavaa vuotta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii kiitos<3
   Juuri tosta syystä mäkin jätin turhat lupaukset!
   Upeaa vuotta sinullekki<3

   Poista
 3. Mä olen päättänyt olla tekemättä lupauksia (kun en niitä kerta toteutakaan) :)

  Oikein ihanaa uutta vuotta sekä onnea 1v. blogille! <3

  VastaaPoista
 4. Onnea vuosikkaalle blogillesi! Nostan hattua, että jaksat kirjoittaa säännöllisesti :)

  Vaihteeksi olen taas samoilla linjoilla kanssasi eli yritän parhaani ja se riittäköön. Toki monta rautaa on taas tulessa, mutta en lupaa yhtään mitään ja pääpaino on nyt näissä vain kerran pieniä olevissa lapsissa. Opiskelut odottavat täälläkin sitten syksyllä ja sen perään toivottavasti uraputki, vihdoin ja viimein. Tai mikä tahansa kiva perustyö siis :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) Kova on yritys, että tekstejä tulee ulos säännöllisesti, vaikka välillä kiireen keskellä saattaa lyhyitä taukojakin tulla, sillä lapset vievät tietysti oman aikansa:)
   Mulla on tässä myös monta rautaa tulossa ja tällä hetkellä opiskelu/urasuunnitelmat saattavat muuttua, mutta tulevissa teksteissä tulossa lisää;)

   Poista
 5. hyvä Emmi... jostain syytä en muka seurannut sua enään :D asia korjattu <3 ihanaa alkanutta vuotta PUS! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun piti kans alkaa seurata sua uudelleen kun ei päivittynyt sun uudet tekstit🤔 Olisko johtunu siitä osotteenmuutoshässäkästä!
   Ihanaa alkanutta vuotta sullekkin!<3<3

   Poista

Kiitos kommentistasi ♡

Blog Design by Get Polished | Copyright 2016