keskiviikko 15. helmikuuta 2017

Helppo ja nopea kasvojen puhdistus

Yhteystyössä MayBeauty

Talvi ja pakkaset ovat täällä taas, olleet jo hetken, mutta mä tulen taas vähän jälkijunassa.. Kasvoni vihaavat pakkasta melkein yhtä paljon kuin minä itse. Keväät, kesät ja syksyt kasvoni rasvottuvat ja yleensä silloin finnejä ja kaikenmaailman näppylöitäkin tulee vaikka millä mitalla. Kun tulee talvi, ongelma helpottuu, mutta se tuo mukanaan sitten aivan toisenlaisen probleeman, kuivuuden. Jotenkin tänä talvena kuivuudesta on ollut enemmän haittaa kuin ennen tai siis tällä kertaa mulla on muukin kroppa kärsinyt pienoisesta kuivuudesta, hyvä ettei kädet ole vielä hilseilleet irti.
Olen edelleen todella laiska hoitamaan kasvojani. Tai en ehkä laiska, mutta kun lapset on saatu nukkumaan ja koti taas asuttavan näköiseksi, ei jaksaminen riitä kasvojen kuurailuun. Onneksi mä käytän niin harvoin meikkiä, ettei niitäkään tarvitse hinkata pois, paitsi oikeasti viime aikoina olen ollut aika reipas ja välillä vähän ehostautunutkin.

Nyt hyvät naiset ja jälleen kerran miehetkin, luvassa olisi vaivaton ja nopea kasvojen puhdistus kokeiltavaksi! Sain jokin aika sitten kokeiluun MayBeautyn The Incredible Face Gel-kasvogeelin, joka mm. lupaa poistaa kuolleita ihosoluja, puhdistaa ihohuokosia ja poistaa ylimääräistä rasvaa ja talia kasvoilta. Testailut minulta pääsi vähän venähtämään, sillä olen lähes kaksi viikkoa maannut puolikuolleena sohvalla noroviruksen syvissä syövereissä, ei paljon kasvoja kerinnyt puhdistelemaan, mutta nyt viimeinkin!Tästä ei kuulkaas voi puhdistus enää kovin helpommaksi mennä. Geeli on pienissä 10ml purnukoissa, josta riittäisi mainiosti vaikka kahteenkin nassuun, mutta koska mieskin oli mennyt jo untenmaille, läträsin kaiken omiin kasvoihini. Geeliä siis hierotaan kasvoihin ja hauskinta onkin huomata, kuinka kuollutta ihosolua alkaakin heti kertyä sormen ja ihon väliin. Saunassahan saat varmasti saman aikaiseksi, mutta kaikilla ei ole mahdollisuutta saunomiseen ja jos et jaksa lämmittää saunaa sitä varten, että saisit syväpuhdistettua kasvosi, on tämä oiva vaihtoehto sille.
Kun kaikki geeli on hierottu puhdistettaville alueille ja ihosolukko on lähtenyt, virauta irronneet muruset vedellä. Tätä vaihetta olisi helpottanut pieni kasvosieni, joten jos sinulta sellainen löytyy, suosittelen sitä tähän vaiheeseen, mutta hyvin onnistui ilmankin.Ja sitten vain tadaaaaa, valmista tuli! Varsin nopeaa ja helppoa. Iho jäi pehmeäksi, joskin näin talvella aavistuksen kuivaksi ja kasvot kaipasivat vähän vielä kosteusvoidetta. Voisin kuitenkin kuvitella, että kesällä kun ainakin oma naamani lähes tihkuu ylimääräistä rasvaa, lopputulos jäisi vähemmän kuivaksi. Kokonaismielipide kuitenkin on, pehmeä ja hyvin hengittävä iho. Meikkivoiteen kun tähän vielä levittäisi, se varmasti asettuisi paremmin, kuin ennen käsittelyä.

Nyt sulla, rakas lukija,  olisi taas mahdollisuus tutustua paremmin tähän tuotteeseen! Koodilla emmigel saat 30% alennuksen verkkokaupasta ja sinne pääset tästä! 
Antoisia puhdistushetkiä!

6 kommenttia :

 1. Täältä kommentoi toinen kiireinen kotiäiti todellakin pikapuhdistuksen tarpeessa eli tilattavahan se oli :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää tuote on kyllä niin nopea käyttää, ei voi kovin paljon helpompaa kasvojen hoito olla! :)

   Poista
 2. Tilataan tästä kasvokuorinnan syrjäyttäjäksi, aineososat ainakin vaikuttivat iholle hellemmiltä kuin tavan kaupan kuorintavehkeet!

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa tosi hyvältä. Täytyy varmaan kokeilla, jos joskus muistan tilata. Siihen muistamiseen ei alekooditkaan auta, tässä väsymystilassa. ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♡

Blog Design by Get Polished | Copyright 2016