tiistai 28. maaliskuuta 2017

HUIKEAT MUKSUTREFFIT

Voi vitsit kuinka mukava reissu meillä viikonloppuna olikaan! Kaksplussan verkostolaisista muutama bloggaaja alkoi jo aikoja sitten järjestää meille mukavaa tapaamista lasten kanssa. Heti kun asiasta ilmoitettiin, ajattelin, että pakko päästä, sillä olin estynyt menemään viimeisimpään tapahtumaan ja halusin ilman muuta päästä tapaamaan bloggaajakolleegoja!
Rahatilanne ei tällä hetkellä ole päätä huimaava, joten alkuperäisen suunnitelman mukaan olisimme lähteneet koko perhe ja ajaneet samana iltana vielä takaisin. D olisi saanut lähteä Nooan kanssa kiertelemään ja minä olisin mennyt Eevin kanssa treffeille, sillä paikaksi oli valittu Vantaalla sijaitseva Naurusaari ja tulin siihen tulokseen, että Nooa ei viihtyisi siellä kovin kauaa, kun samalla yrittäisin katsoa kirmaavan taaperon perään. Mutta Luojan kiitos me muutettiin suunnitelmaa.
Nooa ei olisi ikimaailmassa jaksanut niin pitkään istumista yhtenä päivänä ja D olisi varmasti ollut myös liikuntakyvytön seuraavan viikon selkänsä takia. 

Onneksi Mama Lina-blogin Liina, jonka kanssa olemme olleet muutenkin tekemisissä, kysyi, josko lähtisimme Eevin kanssa heidän mukanaan jo perjantaina ja yöpyisimme Vantaan lähellä heidän sukulaisillaan, jotka silloin olisivat muualla. Tämä kuulostikin paljon paremmalta idealta. D saisi viettää aikaa Nooan kanssa kahdestaan, Eevi saisi vähän spesiaaliaikaa äidin kanssa ja pääsisi muutenkin reissaamaan. Tiesin D:n pärjäävän, sillä hän nukuttaa Nooan muutenkin kahdesti viikossa kun olen itse harkoissa.

Lauantaina suuntasimme siis Naurusaareen, jossa oli meille verkostolaisille varattu pieni tila, jossa tosin hyvin vähän ehdimme viettää aikaa. Paikka oli mielestäni juuri sopivan kokoinen, eikä mitenkään sokkeloinen, joten lapsia oli helppo pitää silmällä. Varsinkin meidän taaperoa, joka on vielä niin pieni, ettei päässyt kiipeilemään kovin korkealle.
Eevi nautti kun sai juosta ja pomppia niin paljon kuin jaksoi ja ympärillä oli paljon muita lapsia. Itsekkin ehdin muutaman sanasen vaihtaa mahtavien bloggaajasisarien kanssa.


Kuva: 10 plussan äiti / Matu

Kuva: 10 plussan äiti / Matu
Tarjolla oli pientä purtavaa, ohjelmassa pieni arvonta, josta yleensä epäonninen minä, voitin yhen palkinnon! Muuten tapahtuma oli vapaata leikkiä ja oleilua, joka pienten lasten kanssa sopi paremmin kuin hyvin! Treffit olivat kaikinpuolin onnistuneet ja mukaan saimme vielä aivan huikeat goodiebagit, joista löytyi kaikkea ihanaa ja tarpeellista vauvoille, taaperoille ja äideille.
Kassista paljastui mm. tutti, Kiddown ihana vaaleanpunainen tupsulippis, myslipatukoita, meikkisuteja, Ainu-pupu, termosmuki ja Pikkunorsun ihania kortteja, jotka vielä etsivät paikkaansa, mutta varmasti pääsevät johonkin esille!

Kotimatkakin sujui lähes mutkitta. Lapset jaksoivat hienosti istua koko pitkän matkan. Pientä kitinää alkoi kuulua päiväunien jälkeen, mutta se olikin täysin ymmärrettävää uuvuttavan reissun jälkeen.
Kerrassaan upea kokemus, sekä Eeville, että äidille.
Kiitos vielä mahtaville järjestäjille ja upeille yhteistyökumppaneille!

Kuva: Yli pyykkivuorten / Hanna


Olkaa silmät tarkkana, tulossa ihana arvonta ja alennuskoodiakin on luvassa! Muista seurata meitä instagramissa, @rakkaudellaaitiblogi2 kommenttia :

Kiitos kommentistasi ♡

Blog Design by Get Polished | Copyright 2016