sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

Mutsi relaa vähän

Miten mun viime postauksesta voi olla yhtäkkiä jo pari viikkoa? Ollaan tässä viime viikkoina puuhailtu vaikka mitä. Olen yrittänyt ottaa itseäni niskasta kiinni ja nostaa ahterini sohvan nurkasta.
Viime viikolla käytiin Nooan neuvolan jälkeen pyörähtämässä kaupungilla mun serkun ja kummipoitsun kanssa. Torstaina oltiin piiitkästä aikaa mammatreffeillä. Lapsille teki selkeästi hyvää päästä oman ikäistensä seuraan ja pääsin itsekkin juttelemaan äitikavereiden kanssa.Jossakin välissä olen sisustellut olohuonetta, sekä lastenhuoneita. Niistä tulossa omat postaukset! Lisäksi Nooa on nyt päässyt omaan huoneeseensa ja se on sujunut hyvin. Poitsu nukkuu yleensä aikaiseen aamuun saakka ja ensimmäisen kerran imetän puoli kuuden aikaan.
Eevin pottailut ovat ottaneet huiman askeleen eteenpäin. Aluksi potta oli pelkkä vitsi ja sinne ei väkisinkään tehty mitään asioita. Nyt meillä on päivisin vaippa vain ulos ja nukkumaan mennessä. Välillä sattuu yhä vahinkoja, mutta suurimmaksi osaksi ehditään potalle, jes!

Itse olen siis sisustellut ja oli mulla tällä viikolla yksi spesiaalijuttukin, josta sain lisäksi hyviä uutisia, mutta pidän teitä vähän vielä jännityksessä, ennen kuin kerron enemmän, mistä on kyse.
Olen pari viikkoa aamuisin syönyt monivitamiinia ja on kyllä pakko sanoa, että vaikutukset alkavat näkyä. Toki ihana keväinen aamuaurinko on saattanut tehdä myös osansa.Nyt on kuitenkin siis tulossa ihania sisustuspostauksia ja koitan ottaa itseäni niskasta kiinni myös tässä kirjoittamisessa. 
Ihanaa kevättä!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡

Blog Design by Get Polished | Copyright 2016