tiistai 4. heinäkuuta 2017

Hetkessä iho puhtaammaksi

Tässä kiireisessä elämäntilanteessa jää usein kasvojenhoito toiselle sijalle. Olen aiemmin kirjoittanutkin, että normaalisti kotioloissa käytän hyvin vähän meikkiä. Jos ei ole sen kummempia menoja, heitän pelkät kasvorasvat nassuun, eikä mitään sen kummempaa. Usein pyörähdän läheisessä ostoskeskuksessakin pelkät adidakset päällä ja ilman meikkiä.
Nyt olen kuitenkin aloittanut työt ja kauneudenhoitoalalla on tietysti suotavaa näyttää itsekkin huolitellulta. Niimpä viimeisen reilun kuukauden ajan olen varmasti käyttänyt meikkiä enemmän kuin viimeisen parin vuoden aikana yhteensä. Lisäksi olen alkanut enemmän urheilemaan, joten iho hikoaa ja kasvoja tulee pestyä tihempään. Ja vielä kolmanneksi kesän kosteat ja lämpimät ilmat hiostavat entistä enemmän.

Saimpas hyvään saumaan kokeiltavaksi uutta kasvojenhoitotuotetta. Ennestään blogistanikin tuttu MayBeauty tarjosi kokeiluun Incredible Pore Maskia, jota lähdin taas innoissani kokeilemaan. Tuote lupaa sulkea ihohuokosia, jolloin ne näyttävät pienemmiltä, imeä rasvaa ja talia, sekä ylipäätään tehdä ihostasi puhtaamman ja tasaisemman.Maski oli tehty jälleen erittäin helppokäyttöiseksi. Levitetään ongelma alueille, annetaan vaikuttaa 15-30 minuttia, huuhdellaan ja tadaaaa valmista! Itse tuote oli helposti levittyvää ja neutraalin tuoksuista, joten ajattelin vielä joku päivä testata tätä miehenkin kuontaloon.
Poispesu oli kaikista tylsin vaihe, mutta lämpimällä vedellä huljuttelussa ei montaa minuttia vierähdä. Kahden aiemman tuotteen jälkeen, milloin kuiva, milloin rasvainen sekaihoni on kaivannut vielä rasvaa loppusilaukseksi, mutta tämän jälkeen kasvoissa oli mukavan tasapainoinen tunne.
Usein iltaisin tulee vain pestyä meikit pikaisesti pois ja olo on, noh.. ei mitenkään äärimmäisen raikas.Alekoodilla erpore saat 30% alennuksen verkkokaupasta KLIK, tilatessasi tämän maskin. Tutustu myös muihin tuotteisiin, itseltäni löytyy hyviä kokemuksia muistakin tuotteista, varsinkin toinen maski on ollut kovassa käytössä.
Älä unohda itseäsi!

Yhteistyössä MayBeauty

2 kommenttia :

 1. Heti ensimmäisen synnytyksen jälkeen itellä hormonit eivät ns palautuneet ja hirveän rasvainen iho ollut. Itse ainakin löysin avun tästä tuotteesta viime syksynä. Käyn suihkussa aina naamiota poispestessä, niin lähtee siellä kätsysti pois :)
  -Nanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä tuote kyllä vakuutti! Täytyykin tästä lähin mennä suihkuun maskin kanssa, niin ei tarvitse hinkata sitä kasvot lavuaarissa hihat märkänä:)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♡

Blog Design by Get Polished | Copyright 2016