Rakkaalle kaksivuotiaalleni

torstai 15. joulukuuta 2016

Tasan kaksi vuotta sitten kiiruhdimme huonosti nukutun yön jälkeen Vaasan synnytyssairaalaan. Tiesimme, että tänään olisi se päivä kun saisimme syliimme sinut, kauan ja hartaasti odotetun esikoisemme.
Olit jo vatsassa hyvin päättäväinen, etkä suostunut kääntymään. Sairaalassa istuimme odottamaan, ihmisiä kulki ohi, emmekä tienneet mitä tapahtuisi missäkin vaiheessa. Synnyit suunnitellulla sektiolla 10.41 ja sain sinut heti rinnalleni.
Muistan sen tunteen edelleen, kuin eilisen. Kuinka paljon ihminen voikaan rakastaa jotakin, jonka tapaa ensimmäistä kertaa. Sitä määrää ei pysty sanoin kuvailemaan.

Olimme aluksi hyvin varovaisia, ehkä peloissammekin. Olit niin pieni, että pelkäsin sinun menevän rikki. Yhtenä iltana sinun ollessasi muutaman päivän ikäinen, laskin sinut suuren suureen pinnasänkyyn kun olit nukahtanut syliini. Menin sohvalle istumaan, mutta minun tuli sinua niin kova ikävä, että otin sinut sängylle viereeni makaamaan ja kyynelehdin, kuinka olimme saaneet aikaan mitään niin täydellistä.


Aika kului hurjan nopeasti. Aivan yhtäkkiä sinulle tuli jo ensimmäiset hampaat, sinä nauroit, lähdit vauhdilla eteenpäin ja ennen kuin huomasimmekaan, lähdit jo kävelemään. Sinusta kasvoi valloittava taapero, jonka oma tahto alkoi nopeasti tulla kaikille selväksi.
Opit koko ajan uusia asioita. Juokset, hypit ja kiipeät joka paikkaan. Teet kuperkeikkoja ja naurat päälle. Pidät uimisesta, tanssimisesta ja musiikista. Halit, pussailet ja lähetät lentosuukkoja.
Sait viimeisen vuoden sisällä myös pikkuveljen, jota hoivaat, vaikka välillä mustasukkaisuus iskee. Viime viikkojen aikana olet oppinut hurjasti uusia sanoja, joita kauan odotimmekin, mutta en missään vaiheessa ollut kovin huolissani. Olet niin näppärä tyttö, että olemme pärjänneet ilman sanoja, vaikka ne toki helpottavat asioita.

Vietät äidin lisäksi mielelläsi myös aikaa isin, mummun ja kummitädin kanssa. Myös muutamasta äidin ystävästä on tullut sinulle tärkeitä. Kissalle annat välillä satikutia, vaikka seuraavana oletkin jo halimassa.Olet äärettömän kaunis, kiharatukkainen kullanmuru. Teet meidät niin onnelliseksi vuoden jokaisena päivänä.

Ihanaa syntymäpäivää kaksivuotiaalle rakkaalle tyttärelleni

6 kommenttia:

 1. Suuret onnittelut pienelle ihanalle sinne <3

  VastaaPoista
 2. Hieman myöhässä, jostain syystä ei vain ole ehtinyt lukemaan blogeja.. - Paljon onnea 2v prinsessallenne! Meidän tytöt onkin melkein samanikäisiä - harmi kun en tiennyt blogisi olemassaolosta kun asuitte Vaasassa, olisi ollut ylkkä mukava tutustua! Sun kaltaiset, aidot sekä ystävälliset ihmiset kun ovat todella harvassa.
  Kaikkea hyvää sulle ja koko perheellesi sekä jaksamista välillä niin hektisessä arjessa ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon tytön puolesta ja onnea myös teidän tytölle jos kaksivuotissynttäreitä on sielläkin vietetty tai pian viettämässä!☺
   Mä olenkin aloittanut tämän blogin vasta vähän vajaa vuosi sitten kun ollaan jo asusteltu täällä Porissa, harmi ettei kuitenkaan muuta kautta olla tutustuttu kun vielä siellä päin asuttiin!😕
   Kaikkea hyvää sinunkin perheellesi ja jaksamisia taaperon vanhempana, aina ei ole helppoa!😊

   Poista

Kiitos kommentistasi ♡

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|