-15kg ja risat

maanantai 7. elokuuta 2017

Kaiken arjen hulinan keskellä oon kerrankin jaksanut keskittyä myös itseeni. Huhtikuun puolella kirjoitin jo, kuinka kiloja on karissut alkuvuodesta runsaasti ja senttejäkin lähtenyt. Kaikki edelleen pienillä muutoksilla, vaikka nyt olen lisännyt runsaasti liikuntaa viikkoihini.
Ruokailuni ovat edelleen jonkin verran epäsäännöllisiä, mutta töiden alettua turha jääkaapilla ramppaaminen ja napostelu ovat huimasti vähentyneet.

Otin kesän alussa kuntosalille kesäkortin, joka ei sido kuin muutamaksi kuukaudeksi. Oiva tapa ottaa selvää, tuleeko siellä salilla todella käytyä töiden ja muun arjen pyörityksen keskellä. Ja kyllä vain siellä on tullut käytyä. Aloitimme serkkuni kanssa lenkkeilyn keväällä ja kuuntelin kateellisena hänen salitarinoitaan. Oli pakko päästä taas kuntoilemaan. Niimpä olemme käyneet nyt kesän yhdessä, aina on mukavampi käydä jonkun kanssa. Lisäksi äitini ja yksi työkaveri käyvät myöskin samassa paikassa, joten lähes koskaan ei tarvitse yksin lähteä.

Ruokailujen ollessa kuitenkin aika rappiolla olenkin punninnut vaihtoehtoa ottaa ihan oikea pt-valmennus. Hinta ehkä hieman huimaa päätä, mutta toisaalta laskeskelin, kuinka paljon kulutan rahaa hakemalla ruokaa lähes jokaisena työpäivänä ja silloin valmennus alkoi kuulostaa jopa edulliselta..
Katsotaan mihin tämä tie vie.


Kiloja on lähtenyt reilut viisitoista ja en muista koska olisin voinut paremmin. Ostin itselleni pienen lahjankin, jolla voin mitata ja seurata päiväni aktiivisuutta ja kaikkea muuta mukavaa.
Seuraavaksi aion vielä julkaista aivan järisyttävän muutoskuvan! Mun tekee aivan pahaa katsoa kuvaa itsestäni viime kesältä. Toki kuvassa synnytyksestä on vasta pari kuukautta, mutta mä en silti todellakaan tajunnut näyttäväni siltä, mitä mä siinä kuvassa nyt näen!


Ihanaa ja positiivista viikonalkua!

21 kommenttia:

  1. Upea muutos vuoden takaiseen! On varmasti vaatinut työtä saada tuollainen kroppa synnytyksen jälkeen, mutta kyllä oot sen andainnut.

    Itse tässä ahdistuneena mietin jo synnytyksen jälkeistä kroppaani. Oon rv 38+1 ja painoa on tässä vaiheessa tullut maltilliset neljä kiloa lisää. Mulla oli kuitenkin jonkilaiset läskivarastot jo ennen raskautta, joten synnytyksen jälkeen tavoitteena on pudottaa noin --20kg. Toki kiinteytyminen on myös tärkeää painon pudotuksen ohella kuten terveelliset elämäntavatkin. Ehkä mäkin onnistun...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan varmasti onnistut! Mullakin oli jo vähän ylipainoa valmiina ennen toista raskautta ja sen aikanakin kertyi reilu kymmenen lisäkiloa. Molemmista olen saanu raskauskilot pois todella nopeasti, mutta tämän toisen jälkeen alkoivatkin herkut maistumaan vähän toiseen malliin ja paino lähti nousuun..

      Nyt ollaan vihdoinkin hyvällä mallilla. Tsemppiä painonpudotukseen kun sen aika koittaa, muista kuitenkin ensin nauttia siitä kun vauva on pieni ja mieti laihduttamista vähän tuonnempana, laihdutus on kuitenkin aikaavievää ja välillä vähän stressaavaakin. Ja ihanaa loppuraskautta<3

      Poista
  2. Näytitkin viime viikolla todella hyvältä ja katsoinkin että olit laihtunut! :3

    VastaaPoista
  3. Huikeat tulokset ja muutos! Samanlainen homma pitäis itsen tehdä. Ole ylpeä itsestäsi :)

    VastaaPoista
  4. Applen Watch, eli aktiivirannekkeen lisäksi älykello.
    Hinta kirpaisee, mutta tähän mennessä on ollut aivan loisto-ostos!

    VastaaPoista
  5. Wau! Upea muutos! Jos saisi itsekin tästä motivaatiota!

    VastaaPoista
  6. Vau, näytät upealta! Täällä ollaan lähellä viikkoa 30+0 ja kyllä tuskastuttaa jo valmiiksi, että minkälaisiin hommiin sitä taas joutuu synnytyksen jälkeen! Sain edellisestä kyllä kaikki reilut 20kg pois, mutta kropan koostumus oli silti erilainen kuin ennen. Työtä siis riittää varmasti tälläkin kertaa, eikä kilotkaan ole kovin vähäiset tässäkään raskaudessa. Argh! Mutta näitä onnistumisia aina mukava lukea ja saada itselleenkin inspiraatiota.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Hurjan määrän sait edellisestä raskaudesta pois, varmasti onnistut toisenkin kerran:) Tiedän kyllä tuon, ettei riitä pelkkä kilojen karistus, vartalo on kokenut raskauden aikana niin suuren muutoksen, että paljon on hommaa! Itselläkin tottakai paljon vielä kiinteyttämistä ja se ottaa oman aikansa. Raskaus on niin muutos vartalolle, että itseäkin ihmetyttää mihin kaikkeen sitä kykeneekään. Tsemppiä tulevaan<3

      Poista
  7. Huikea muutos! Onnea valitsemallesi tielle :) PT on kyllä hyvä valinta. Itselläni oli aikanaan parikin eri pt:tä salipuolella, ravintopuolta en ole kokeillut.

    https://heidi-karoliina-a.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Blogin puolelle tulee varmasti PT-kuulumisia kun on sen aika. Itselläni on kerran ollut sali- ja ruokaohjelma, jotka aika pian kariutuivat ensimmäiseen raskauteen.
      Tällä hetkellä tuo ruokapuoli kaipaa sen verran remonttia, että pakko antaa ohjat osaavampiin käsiin😅

      Poista
  8. Hyvä rakas! 😘❤️❤️❤️ Saat olla niiiiiin ylpeä itestäs! 😘❤️❤️❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos muru❤️❤️❤️ Kyl mä vähä oonkin, vaikka paljon on vielä hommaa😘😘😘

      Poista
  9. Aivan huikeeta Emmi! <3 tää autto vähän motivoimaan muakin. Ois tavoitteena laihtua, vaan en oo nyt kesällä saanut aikaseksi ja ulkonäkö alkaa jo ahdistaa :/ täytyis vaan nyt ottaa härkää sarvista ja pistää elämä kuntoon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nea<3 Ihana kuulla, että sait motivaatiota! Tiedän itsekkin, että kesä on vähän haastavaa aikaa painonpudotukseen, siksi itselläkin on välillä vähän lipsunut🙄 Toivotaan, että syksy tuo uutta puhtia!

      Poista

Kiitos kommentistasi ♡

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|