Pois pinnasängystä

sunnuntai 14. elokuuta 2016

Kirjottelinkin jo aikaisemmin, että meidän taapero tajusi, kuinka pinnasängystä pääsee näppärästi pois. En sen jälkeen uskaltanut kauheasti nukuttaa edes päikkäreille, ettei vaan tulla pää kolisten alas. Eeville oli jo valmiina juniorisänky mummulassa, joten perjantaina pakkasin autoon Nooan kehdon, sillä Nooa sai siirtyä pinnikseen ja ajelin äitini luo. Kerroin jo lähtiessäni, että äiti käy nyt hakemassa Eeville uuden, hienon sängyn! Kotiin tullessani alettiinkin heti tutkiskelemaan sänkyä ja pistettiin kaikki valmiiksi ensimmäistä yötä varten. Eevi vaikuttikin heti hyvin ylpeältä uudesta sängystään ja kerrottiin myös, että tästä lähtien Nooa nukkuisi vanhassa sängyssä.
Hieman meidän makuuhuone on nyt täynnä sänkyä, mutta onneksi tilanne muuttuu kahden viikon sisällä kun päästään uuteen kotiin. Jännitinkin ensimmäistä iltaa, että kuinka monta kertaa Eevin saa viedä takaisin sänkyyn, mutta suureksi yllätykseksi neiti nukahti uuteen sänkyyn heti, eikä inahtanutkaan ennen aamua. Aamulla hän töpsötteli meidän sängyn viereen niin leveä hymy kasvoilla, ilmeisesti oli kuitenkin käyty tutkimusmatkalla, koska pari tyhjää muuttolaatikkoa oli mystisesti vaihtanut paikkaa.. Nooakaan ei edes huomannut sängyn vaihtoa, yhtä hyvin nukkui aikaiseen aamuun asti. Seuraava etappi onkin oma huone, en tiedä kummalle mahtaa olla isompi muutos, äidille vai tyttärelle!

6 kommenttia:

 1. Kiva kuulla että lasten siirtymiset uusiin sänkyihin sujui hyvin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että unet jatkuvat yhtä hyvinä:) Eevillä on pian edessä oman huoneen lisäksi yötutista luopuminen, mutta mennään askel kerrallaan!

   Poista
 2. Kuulostaa hyvältä! Meilläkin aikanaan siirtyminen "isojen poikien sänkyyn" sujui molemmilla pojilla ihmeen hyvin. Luulen, että tämäkin aina äidille vaikeampaa. Esikoisen sai vierotettua myös tutista yhdessä yössä 1v4kk iässä ennen hoitoon menoa. Sekin sujui paremmin kuin olisin ikinä uskonut. Saa nähdä, miten sujuu nykyisen vauvan kohdalla sitten aikanaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen kans, että nää on vaan äidille vaikeempia juttuja:) Eevi on kyllä ottanut muutokset tosi hyvin vastaan niin en usko yötutistakin luopumisen sujuvan ihan hyvin, toivotaan ainakin!

   Poista
 3. Meillä ollaan juuri kanssa siirtymässä toiseen sänkyyn pinnasängystä. Eilen kokosin sängyn, mutta uusi patja vielä pitää varmaan hankkia. Saa nähdä jos nukkuisi paremmin sitten tuossa kuin pinnasängyssä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidetään peukkuja, että menee yhtä kivuttomasti sängyn vaihto!!👍🏼

   Poista

Kiitos kommentistasi ♡

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|