BABYSHOWERIT

lauantai 2. huhtikuuta 2016

Voi että kun mua on helppo huijata! Eilenhän mä kirjotin meneväni Aloe vera-kutsuille ja olin menossa sinne niin kauan, kunnes vasta mun äidin eteisessä tajusin, että eihän nää taida semmoset kutsut olla ollenkaan.. En aavistanut sitten yhtään mitään, mistään. Yllätyksen tultua esille, tajusin toki semmosia asioita, joista joku olisi voinut ymmärtää, että tässä on jotakin mätää, mutta mua on vaan niiiin helppo uunottaa.
D tietysti oli taas hommassa mukana, vaikka mä ihmettelin sitä jo Eevin babyshowereiden jälkeen, että kuinka se osaa pitää tämmösiä juttuja salassa! Joitakin viikkoja sitten sanoin D:lle, että ei mulle varmaan kukaan pidä juhlia, mutta ajattelin ihan tosissani, ettei pidetä, kun monesti ilmeisesti vain ensimmäisestä lapsesta juhlitaan näitä kemuja. Mutta mun serkku, jota ollaan pyydetty kummiksi, halusi ihan välttämättä pitää tulevan kummipoikansa kunniaksi juhlat, eikä se tietenkään haitannut yhtään!
Ensin skoolailtiin alkumaljat ja serkku piti ihanan pikkupuheen. Sitten päästiinkin ruokapöytään. Kauheesti oli nähty vaivaa niiden herkkujen eteen ja muutenkin kattaus ja koristelut olivat kerta kaikkiaan ihan huippuja! (Nyt mulle tuleekin valinnan vaikeus, että mitkä kaikki kuvat lisään tähän postaukseen kun kaikki näytti niin ihanalta ja söpöltä!!) 
Ohjelmassa oli nimen-, koon-, ja syntymäpäivän arvailua, mun vatsanympäryksen koon veikkailua ja sitten pääsin availemaan kaikkia ihania lahjoja.
Tähän kirjoitukseen ei voi laittaa liikaa ihana-sanaa!
Seuraavaksi mä sain käsihoidon ja kasvohoidon. Kasvohoito tehtiin Aloe veran-tuotteilla, eli vähän kuitenkin kutsuihin liittyvää, johon luulin olevani menossa. Loppujuhlat oli mukavaa jutustelua ja rentoa oleilua vieraiden kanssa. 
Juhlat olivat menestys ja täydellinen yllätys! Tulevaa äitiä olivat juhlistamassa mun oma äiti, pikkusisko, mummi, serkku, kummitäti, anoppi, ystävistä pääsivät mun enon puoliso, ala-asteystävä, parturikaveri Vaasasta ja myöskin mun uudelta luokalta oli huomattu pyytää yksi hyvä ystävä ja mukana oli tietty ihana tyttäreni, joka pääsi samalla näkemään sukulaisia. Pari ystävää ei päässyt tulemaan menojen takia, mutta oli mukavaa, että niin moni pääsi.
Haluan vielä kiittää kaikkia ihania, jotka olivat järjestelyissä mukana ja jotka tekivät näistäkin kemuista ikimuistoiset<3 Nyt vähän lisää kuvia kertomaan tästä ihanasta päivästä. 

Ihanaa, ihania, ihanat, niin ihanaaa..

14 kommenttia:

 1. Voi näyttääpä söpöltä! Babyshowerit on kyllä ihan parasta. :) ihanaa ihanaa ihanaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on kyllä ihan ykkösjuhlat!<3 Ja vielä paremmat näistä tekee se kun ei oo oikeesti hajuakaan, että tämmösiä on suunniteltu sun selän takana!

   Poista
 2. Oooi! Ihania noi koristeet ja toi vesimelonivauva! Mäkin haluisin babyshowerit myös tästä toisesta vaikka vähän sellanen epäilevä olo että ei varmaan kukaan järjestä kun on toinen. Ensimmäisistäkin mie itkin mun isosiskolle että voiko se ottaa edes vetovastuun niistä kun ite loin facebookiin tapahtuman ja kutsuin ihmiset... :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää oli kyllä kaikki niin ihania mitä olivat vääntäneet omin pikku kätösin!:) Mäkää en kyllä mitenkää odottanut, että toisesta pidettäis, ehkä siks se oliki niin suuri yllätys.. Mä olin monta viikkoa valmistautunu just Aloe vera-kutsuille, eikä käyny pienes mielessäkää, että ne muuttuis tämmösiks juhliks!! :D

   Poista
  2. Voii mitä kaikkia ihania herkkuja siellä on ollu tarjolla! :) ja superihanaa että ihmiset oikeesti viittii nähdä vaivaa järjestääkseen tämmöset kemut! <3

   Poista
  3. Noniimpä! Tulee itellekki niin tärkee olo kun tämmösiä järjestetään<3

   Poista
 3. On kyllä nähty vaivaa noiden juhlien eteen! Tosi kauniita koristeita, lahjoja ja herkullisen näköisiä tarjoiluja. =)

  VastaaPoista
 4. No niin on! Ja suurin osa tehty just ihan itse. Ihania tämmöset yllärit:)

  VastaaPoista
 5. Ihanaa ihanaa ihanaa <3 Tätä mäkin hoin omien jälkeen! Kiva että sait juhlat, on se vaan ihana huomata miten ihmiset välittää :)

  VastaaPoista
 6. Ihanat babyshowerit! Nam, miten herkullisennäköisiä tarjottavia :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♡

Sisällön tarjoaa Blogger.
Theme Designed By Hello Manhattan
|